Skocz do zawartości

Systematyczne katalogowanie?

solarismono

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

nasunęło mi się takie pytanie - czy takie same efekty da dodawanie do 3 katalogów dziennie przez 30 dni (czyli w sumie 90 kat), czy np. dodanie do 90 katalogów powiedzmy w 5 dni?

Załóżmy od razu, że strona nie dostanie filtra, itd. Czy tempo przyrostu BL ma tu znaczenie?

Pozdrawiam.

@martinewg: jasne, to rozumiem, niemniej jednak można założyć, że skoro mówimy o tej samej grupie katalogów, przybliżony czas indeksacji będzie podobny, więc wynik pierwszego sposobu dodawania, to indeksacja na przestrzeni głuższego czasu, natomiast drugiego, to indeksacja w miarę skumulowana.

Najlepsza jest naturalność, jednego dnia 20 drugiego 3

:) - czy myślicie, że Google jest głupie i nie wie, że to linki z katalogów ? O jakiej naturalności może być mowa ?

Raczej powinno chodzić o tolerancję :)

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Ja linkuje systematycznie, ponieważ już raz przesadziłem z ilością (około 50 kat na dzień), co zmusiło mnie do prośby o ponownie rozpatrzenie strony przez Google. Tak więc linkuj naturalnie, powoli zwiększaj linki na dzień. Co tydzień np. o 3 linki dziennie więcej. Taka jest moja taktyka.

Kocham Polskę

Część osób myli pojęcia, co innego jest DODAWAĆ X WPISÓW NA DZIEŃ, a co innego DODAWAĆ SYSTEMATYCZNIE X WPISÓW NA DZIEŃ.

Po pierwsze to kto gwarantuje że wpis zaindeksowany to ten widoczny dla nas w zapytaniu dla googla ?

Po drugie kto powiedział że np. 1k wpisów się nie zaindeksuje(w sposób widoczny) na drugi dzień ?

Nie wnikam w to, jednak, CO SIĘ STANIE GDY SIĘ SKOŃCZA KATALOGI/miejsce na nowe linki ? :D

Przecież to zasoby ograniczone.

I dlatego dodajemy po 10/100/1000 linków/dzień, nie koniecnzie po to że większe ilości mogą zaszkodzić storonie(a mogą, zależy co to za linki i co to za domena), ale chodzi głównie o CIĄGŁE podlinkowywanie w taki sposób, aby nie dopuszczać do sytuacji kiedy nie ma gdzie dodać linka.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Najlepsza jest naturalność, jednego dnia 20 drugiego 3

:) - czy myślicie, że Google jest głupie i nie wie, że to linki z katalogów ? O jakiej naturalności może być mowa ?

Raczej powinno chodzić o tolerancję :)

M

Wiadomo, tak samo są naturalne dla G linki z for z krzaczkami dodawane na setki tys, czy "naturalnych" precli, ale nie wiadomo dlaczego katalogi jeszcze jakoś działają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności