Skocz do zawartości

[Współpraca] PROMOCJA! POZYCJONOWANIE (10 FRAZ/ROK/GWARANCJA)

einformatyk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie na mojej aukcji!

Na tej aukcji licytujesz: POZYCJONOWANIE STRONY INTERNETOWEJ (10 FRAZ NA OKRES 1 ROKU!).

OFERTA PROMOCYJNA ZWIĄZANA ZE STARTEM MOJEJ OSOBY NA ALLEGRO!

Pozycjonowanie, nazywane również SEO (SEARCH ENGINE OPTIMISATION), ma na celu osiągnięcie TOPOWYCH wyników w wyszukiwarkach internetowych dla wybranych SŁÓW KLUCZOWYCH oraz POSZCZEGÓLNYCH FRAZ. Polega ono na DODAWANIU STRONY DO KATALOGÓW INTERNETOWYCH, UMIESZCZANIU LINKÓW DO STRONY W WITRYNACH POKREWNYCH oraz PRECLOWANIU.

Dlaczego w Google? - Obecnie jest najpopularniejszą wyszukiwarką internetową, wykorzystująca w swoich działaniach metodę analizy powiązań hipertekstowych. Strony, które w rankingu pojawiają się jako pierwsze, są najchętniej odwiedzane przez internautów.

Pomogę Państwu w doborze słów kluczowych. Dzięki sprawdzonym metodom działania, znajomości witryn, zachowań użytkowników oraz rynku jesteśmy w stanie wybrać optymalne frazy, które pomogą w znalezieniu Państwa strony WWW, w wyszukiwarce GOOGLE. Pozycjonowanie jest procesem czasochłonnym. Jeśli chcemy jednak odnieść sukces, jest niezbędne.

Po doborze słów kluczowych zajmę się badaniem rynku. Sprawdzę popyt / podaż na daną usługę / towar, zobaczę w jaki sposób działa konkurencja oraz ustalę plan marketingowy.

Raz w miesiącu będziecie Państwo otrzymywać ode mnie szczegółowy raport, w którym będę informował o moich poczynaniach i efektach.

POZYCJONOWANIE JEST NAJSKUTECZNIEJSZĄ REKLAMĄ W INTERNECIE! Zwiększa liczbę odwiedzin strony internetowej oraz pozwala odnaleźć potencjalnemu klientowi Pańską usługę lub produkt. Poprzez pozycjonowania ZYSKUJESZ NOWYCH KLIENTÓW, a TWOJA FIRMA STAJE SIĘ POPULARNIEJSZA.

Co oferuję?

- POZYCJONOWANIE NA OKRES 1 ROKU.

- POZYCJONOWANIE na wybrane 10 FRAZ w wyszukiwarce internetowe GOOGLE.

- POZYCJONOWANIE DO 1 MLN WYSZUKIWAŃ W GOOGLE.

- Optymalizację strony.

- Pomoc w doborze SŁÓW KLUCZOWYCH.

- Analiza SŁÓW KLUCZOWYCH.

- Stały MONITORING POZYCJI.

- ANALIZĘ RYNKU.

Pierwsze efekty mojej pracy będą widoczne po 3-4 TYGODNIACH!

TERMIN REALIZACJI: STRONĘ ZACZNĘ POZYCJONOWAĆ MAKSYMALNIE 2 DNI PO DOKONANIU ZAKUPU!

ZAPRASZAM DO WSPÓŁPRACY!

KONTAKT:

E-mail: krzysztof.sulwinski@o2.pl

Mobile: +48 500 337 358

Link do ALLEGRO: https://allegro.pl/promocja-pozycjonowanie-10-fraz-rok-gwarancja-i3102633266.html

PISZĘ UNIKALNE ARTYKUŁY: 1000 ZNAKÓW - 1,00 PLN

KONTAKT: krzysztof.sulwinski@o2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności