Skocz do zawartości

AddPress – Zarządzaj Seokatalog, Sinooke, WordPress, WordKatalog w jednym miejscu – WordPress Plugin

resweb

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Naród chciałby z tego zrobić panel centralny Seoków czy Sinooke.

Jest taka możliwość, że mogę zrobić oddzielną zakładkę typu:

Moderacja

-> Seokatalog

-> Sinooke

A w nich właśnie moderacja wpisów z tych katalogów, podpiętych do AddPress - podpiętych w oddzielnej zakładce - nie w Seokatalog i Sinooke - więc można byłoby moderować katalogi zarówno te podpięte pod AddPress i dodane do jakichś grup, jak i zupełnie inne, nie widoczne w AddPress.

Ale jeśli dobrze rozumię to jest to w pewnym sensie panel centralny do seokatalogów i sinooke. Mało tego osoby dodające wpisy mogą to zrobić w jednym miejscu do całej paczki katalogów.

Proszę o poprawienie mnie jeśli źle to zrozumiałem. A jak to się ma do WP-KATów? Jest szansa wdrożenia płatności Homepay?

Mogą zrobić to w jednym miejscu tak. WP-KAT - będzie taka możliwość niebawem. Homepay - mogę wprowadzić do AddPress.

Również w przygotowaniu w ciągu paru dni będzie opcja piramidy czyli wybieramy np.:

Seokatalog wpisy -> sinooke wpisy -> wordpress wpisy -> wordkatalog wpisy -> getsimplecms -> gotlink lub odwrotnie, albo zupełnie inaczej. Po prostu kolejność będzie się wybierało.

Widzę, że wszystkie sugestie są wprowadzane ;) Mam nadzieję, że technicznie będzie się to dało wszystko ogarnąć.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Z tego co czytam, to jest to coś bardziej w stylu katsystem.pl niż panelu do zarządzania seokami, przynajmniej takie odniosłem wrażenie...

Nie do końca. Tutaj prócz katalogów obsługiwane są WordPressy i inne cuda. Automatyczne podlinkowanie, generowanie raportów itd.

Ponadto sam instalujesz wtyczkę i zarządzasz swoją grupą, sam zarabiasz na niej, bez pośredników. A katsystem.pl to raczej taki "zbiór" wielu grup katalogów seokatalog, sinnoke do których można dodać tylko wpis.

Widzę, że wszystkie sugestie są wprowadzane ;) Mam nadzieję, że technicznie będzie się to dało wszystko ogarnąć.

Tak, bo wiele z nich miałem w planach, do kolejnych wersji.

Dokładnie to miałem na myśli - moderowanie wpisów (wszystkich) również tych dodanych spoza wtyczki (bezpośrednio z katalogu) - i co do takiego moderatora mam parę przemyśleń jak to powinno wyglądać. (doświadczenia z prowadzenia kilkudziesięciu seokatalogów w tym 20 darmowych - widzę jak dodają i niejednokrotnie co... ;)

Do tego definiowanie (pod)grup katalogów.

Więcej przemyśleń pewnie będzie wkrótce - jak zainstaluje wtyczkę i się nią pobawię.

I tu mam 1 pytanie - czy można ją zainstalować na innej domenie niż była podana przy zakupie?

Wymienię się multikodami do SEOkatalogów - zainteresowanych zapraszam na priv

można zainstalować, ale trzeba ją zmienić - napisać do mnie na emaila biuro@resweb.pl, abym zmienił w licencji domenę.

Można śledzić temat :) Na obecną chwilę w ciągu 2-3 tygodni dojdę do V2 i cena wzrasta o 20%.

Potem napiszę co będzie dodane w najbliższych dniach.

Na jutro postaram się dodać:

- Piramida

- Płatności HomePay

A na wtorek/środa:

- Moderowanie Seokatalogów/Sinooke

- WP-KAT

Dodałem płatności HomePay.pl oraz jak pisał Zbigniew w konfiguracji ustawiamy min. długość tekstu/opisu bez synonimów - po wygenerowaniu. Teraz dodaję piramidę oraz moderację wpisów z poza wtyczki AddPress.

Teraz dostępne płatności:

Transferuj.pl

DotPay.pl

HomePay.pl

Premium SMS

Wersja 2.0 - 28.03.2013 - cena + 20%

Dodać PayPal?

Właśnie dodaję import. Dodaję też zdalną instalacją, automatyczną WordPressów.

Podajemy dane do FTP, bazy mysql, login, haslo, tytuł wordpressa - (za jednym razem np. 50 szt.) i skrypt automatycznie instaluje na wsakazanych adresach Wordpressach.

Popraw mnie jeśli się mylę - to działa tak że po instalacji wtyczki w WP i dodaniu w panelu swoich katalogów trzeba na FTPa każdego katalogu wrzucić jakiś pliczek który będzie obsługiwał dodawanie/moderację ? Czyli wszystkie operacje odbywają się bezpośrednio w bazie danych danego katalogu z pominięciem skryptu katalogu ?

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności