Skocz do zawartości

AddPress – Zarządzaj Seokatalog, Sinooke, WordPress, WordKatalog w jednym miejscu – WordPress Plugin

resweb

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Postaram się dodać dzisiaj/jutro jednak mam pytanie - dodac opcję dodania tylko 1 katalogu z dodawarką czy w inny sposób to rozwiązać ? Jakiś pomysł ?

Z jednej strony chcecie, a z innej też mi mówili, że to bez sensu, bo przecież wpkat ma dodawarkę. Może lepiej było by się skupić na innych cms, takich bez dodawarek ?

Nie ma funkcji masowego sprawdzania unikalności, ale mogę dorobić bez problemu w jedną chwilę.

Co do sprawdzania unikalności na poziomie dodawania też nie ma najmniejszego problemu. Mogę dodać opcję, która po wpisaniu tekstu -> automatyczni odpyta Google i da stosowną informację, jeśli OK -> idzie do moderacji, jeśli nie unikalne to stosowna informacja i nie przechodzi dalej.

Temat kategorii

1. Co w przypadku gdy nie mam i nie chcę podkategorii? (np. w blogach)

2. Czy temat importu kategorii będzie jakoś ruszany?

3. W wymaganiach (dla grup!) ilość kategorii do których można dodać

4. Na poprzedniej stronie wątku jest info, że dopasowanie kategorii nie musi być ścisłe, w mejlu miałem napisane, że musi być dokładne, z testu też wynika, że dokładne, przyporządkowując kategorie ręcznie (na import liczę, wiadomo... - ale ręcznie też może się czasem przydać) może warto dać możliwość wpisania częściowej nazwy (pod)kategorii w katalogu (np. *omput* -> like%omput% )

Czy ktokolwiek ma w jednej grupie katalogi i precle? Zazwyczaj mają różny układ kategorii. Jak ktoś tak ma i to sensownie poustawiał i działa - niech się odezwie...

(może mimo takiej możliwości z tego nie korzystać, bo to nie jest dobry pomysł?)

Reszta

1. Warto zrobić osobne wymagania dla grup (?)

2. Uważam, że dla poszczególnych modułów warto zrobić ustawienia "prywatne/publiczne", coś jak w wordpresselu - wszystko dla admina, a dla użytkownika to co uznamy. (szczególnie przydatne, gdy coś się dopiero tworzy albo testuje)

resweb no gdyby dało rade to było by fajnie i nawet dla tej funkcji bym kupił wtyczke jak i wielu posiadających seokí myśle. :)

Tylko dobrze by było aby w kaźdym wpisie badał minimum 3,4 razy unikalność bo zauważyłem że wielu pierwsze dwa zdania robi uniqi a potem wali kopie.

A jeśli by była opcja taka w trakcie dodawania to już marzenie. Swoją drogą mógłbyś zrobić nawet oddzielną wtykę myśle że wielu by kupiło bo nie ma takich na rynku a jak są to nie rozwijane , seomoderator myślałem że da rade ale zupełnie se nie radzi z tą unikalnością.

Propozycja modyfikacji:

WordPress Lista => klikamy Kokpit - może tak wprowadzić, że WP otwiera się w nowym oknie domyślnie?

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności