Skocz do zawartości

AddPress – Zarządzaj Seokatalog, Sinooke, WordPress, WordKatalog w jednym miejscu – WordPress Plugin

resweb

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem co jest, ale widzę, że to kolejny bubel tak samo jak ten artpress, który miał być poprawiony 2 tygodnie temu. Do dzisiaj zero zmian. Domyślam się, że wiele osób chciałoby zrezygnować z tej wtyczki, której i tak nie używa. Jak można odzyskać pieniądze?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@blake, @marpit - nie liczcie na to, resweb miał mi oddać pieniądze za wadliwego Wordpressela i obiecywał, że je już wysłał, a tymczasem do dzisiaj ich nie dostałem. Więc raczej nie będziecie mieli takiej możliwości. Ale jak się zbierze więcej osób to można coś zrobić, bo mi samemu po dwie stówy się nie opłaca :)

Przykro mi anyway, że ktoś jeszcze w to bagno wdepnął i odradzam każdemu to samo.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Wtyczke kupiłem za sprawą sugesti znajmoego przeglądajac temat bardzo pobieżnie a widać że problemy które autor obiecywał poprawić jutro do dzis są nie poprawione.

Moderowanie - tak jak pisałem będzie prawdopodobnie jutro.

hm

marpit, blake, strefapc - przez ostatnie 1.5 tygodnia ciężki był ze mną kontakt, bo miałem sporo pracy. Owszem przyznaję, że nie miałem wiele czasu dla wtyczki, ale właśnie wracam i z pełną parą ruszam dalej z wtyczką.

marpit - problem już rozwiązany, otrzymałem od Ciebie emaila i już wszystko chyba gra?

blake - wtyczka ArtPress - działa prawidłowo - za 2 dni odnowione będą limity miesięczne, być może wykorzystałeś swój limit już? A co do dodatkowych funkcji - też je dodam jeszcze w bieżącym tygodniu. Edycja - do ArtPressa dodałem crona, który sam, automatycznie dodaje treści do bazy i nie trzeba już tego robić ręcznie :)

Także ten tydzień, a raczej jego końcówka będzie dla mnie dość pracowity, wszelakie problemy czy propozycje piszcie na emaila, teraz już wracam spowrotem, więc wszystko będę załatwiał od ręki jak wcześniej.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...

Jak aktualnie wtyczka się sprawuje? Są z nią jakieś problemy?

No właśnie, jak to wygląda - działa, nie ma problemów?

Bo na początku wszystko pięknie a w kilu postach ostatnich że "szajs"

Strona domowa projektu też kuleje, więc nie wiem co myśleć, a zapowiadało się super

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

• 1 miesiąc temu...

marpit - jest opcja dodawania do 1 kategorii seokatalog/sinooke.

Ps. do dyskusji zapraszam do wątku Tutaj, bo jak już kiedyś wspominałem obie wtyczki dawno zostały połączone w 1.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności