Skocz do zawartości

Najgłupsze pytania w internecie

Mclain

Rekomendowane odpowiedzi

Ale zdanie na temat czego?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Na temat strony. Głównie chodzi mi o pomysł, który chciałem zrealizować. Powiem szczerze, że widzę lepszy potencjał, ale nie jestem programistą, a nie stać mnie obecnie na zlecenie skryptu od zera. Jeśli ktoś chciałby podjąć się współpracy, to jestem na priv. Ja wiem JAK to sprzedać, Ty wiesz jak to wykonać...

Jak się uczysz angielskiego, ale się nauczyć nie możesz, to może mogę Ci jakoś pomóc? Taki oto angielski projekt.

Szczerze mówiąc, to ja nie widzę żadnego potencjału jeśli chodzi o tę stronę... Czy ma to być tylko spis najgłupszych zapytań do google..? Jeśli tak, to mnie się znudziło przeglądanie ich po jakichś 10-ciu sekundach... Nie widzę sensu w takiej stronie.

Profesjonalne stoiska targowe - https://kornet.pl Proste strony internetowe, loga, wizytówki... --> moje projekty.

Pomysł mi się podoba, tylko te pytania wyświetlają się w sposób nieprzejrzysty. Chyba najłatwiej Ci się będzie reklamować przez facebooka. Niedawno powstał serwis (reflink), gdzie możesz kupować wpisy na różnych fanpage'ach.

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności