Skocz do zawartości

Strony adsense na sprzedaż

fato

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Spadły Ci o 300%? W sensie, że najpierw zarabiałeś 100 PLN miesięcznie, a teraz zarabiasz 300% mniej, czyli 300 PLN mniej, czyli tracisz na reklamach 200 PLN miesięcznie?

Nie rozumiem...

Jaka to metoda na przywrócenie strzałek?

Hehe, ale glupoty napisalem, moze przez to, ze o 3 w nocy. Chodzilo mi o to, ze zarabiam jakies 3-4 razy mniej niz wczesniej, czyli zarobki spadly o okolo 66%-75%.

Nie wiem czy gosc kombinuje czy nie, ale na pewno zarobienie 1000zl miesiecznie jest mozliwe z tych stron, jezeli tylko maja ruch.

Ale ruchu nie mają i o ruch tak łatwo nie jest, zwłaszcza przy tego typu stronach.

Wszystkie cztery strony to alexa 2.5 -3.5 mln, inne measure tools pokazuje podobnie, a więc kosmos.

To są grosze z AS. Nie 1000 i nie 500, nie wiem nawet czy 200

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Stronki poszły za 1500 zł ciekawe czy nowy właściciel zadowolony?

Shypo -> "Teoretycznie wszystko jest na tacy". Dla starych wyjadaczy adsensowych to może i na tacy, ja jako "nowa" w branży pomimo lektury Twojego bloga od deski do deski :hmmm: i czytaniu innych stron o "Adsense" stwierdzam że to mega ciężki kawałek chleba i mało kto opisuje swoje początki jak zarabiał 10zł miesięcznie!! Tym bardziej nie sprzedawałabym stron z Adsense które przynoszą zyski powyżej 1000 zł.

ps. A jak widzę poradniki typu jak stworzyć ministronę ,mfa itp to szczerze się uśmiecham do osób, które właśnie odkryły w sobie pogromcę i potentata Adsensowego zarobku ,bo jakieś 80% osób które po przeczytaniu takich artykułów stworzą te strony to po 2-4 miesiącach puszczą je w niepamięć, bo przecież miało być tak pięknie a tu tylko 2 kliknięcia dziennie i 50 groszy zarobku!! :gafa:

Spójrz na tą stronę: https://translate24.com.pl/

Opcja tłumaczenia: wpisujesz tekst, a z boku reklamy ze strzałkami sugerujące że tam trzeba kliknąć aby przetłumaczyć tekst.... nieświadomy klika i kasa leci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności