Skocz do zawartości

Jak pozycjonować bloga na wordpresie

kamil18

Rekomendowane odpowiedzi

Tak po ludzku...

Wziąć przytulić, pogłaskać, powiedzieć dobre słowo...

A tak serio jesteś 2,5 roku na forum, wrzucasz linki do stopki jak spamer i pytasz o takie banalne rzeczy?

Jeżeli chcesz pozycjonować gry, to musisz bardziej się postarać :D

Zacznij od Tego

Jak wyżej :P Tematyka gier :D

Na ogólnych zadach pozycjonowania :pisze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Tak po ludzku...

Wziąć przytulić, pogłaskać, powiedzieć dobre słowo...

A tak serio jesteś 2,5 roku na forum, wrzucasz linki do stopki jak spamer i pytasz o takie banalne rzeczy?

Jeżeli chcesz pozycjonować gry, to musisz bardziej się postarać :D

Zacznij od Tego

Czasem milczenie jest złotem :P

Przykro mi ze cie nikt nie przytula :D

no dobra cracki do gier :P nadal uważasz że ogólne zasady pozycjowania ? Jakie katalogi mi taka stronke akeptuja?

Jeżeli pomagasz w zarabianiu w internecie, to może ktoś Ci pomoże zarobić na dobrą listę katalogów :D

A tak serio, kup Seocata, Darek daje listę darmowych katalogów opartych na skrypcie Generała.

Poza tym szukajka nie parzy.

Nie narzekam na brak przytulania :D

edit:

do pozycjonowania cracków, z pewnością katalogi Ci nie wystarczą ;)

Jeżeli pomagasz w zarabianiu w internecie, to może ktoś Ci pomoże zarobić na dobrą listę katalogów :D

A tak serio, kup Seocata, Darek daje listę darmowych katalogów opartych na skrypcie Generała.

Poza tym szukajka nie parzy.

Nie narzekam na brak przytulania :D

edit:

do pozycjonowania cracków, z pewnością katalogi Ci nie wystarczą ;)

Po co te złośliwości ?

To że umiem zarobić kase przez internet to nie znaczy że muszę umieć pozycjonować strony :D

ale na pewno to by mi zwiekszyło zarobki tak samo jakbym był programistą to również ale nie jestem :D

Jak nie chcesz pomóc to nie pisz wcale .. Katalogi mi nie wystarczą to co ? Jak zdobyć wartościowe backlinki ?

Zresztą do wielu katalogow by moja strona nie została dodana wiec po co mi tamten program ?

Mion dał Ci dokładną odpowiedź. Pozycjonujesz na ogólnych zasadach, za pomocą katalogów, precli (płatnych, bezpłatnych), zaplecza (małego, większego, prostego, zaawansowanego), poprzez zdobywanie linków z innych stron, blogów, forów.

Nie rozumiem, oczekujesz jakiegoś poradnika napisanego specjalnie pod tematykę pozycjonowania blogów w tematyce gier?:)

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

To że umiem zarobić kase przez internet to nie znaczy że muszę umieć pozycjonować strony

To jak umiesz zarabiać kasę przez interenet, to daj zarobić także pozycjonerom lub kup jakiś kurs pozycjonowania (ostatnio jest ich wysyp).

Myślisz, że ktoś da Ci tutaj na tacy sposób (jak przepis na pizzę), byś Ty mógł zarabiać? To zupełnie tak, jakbyś przyszedł do jakiejś firmy z prośbą o sprzedanie gotowego biznes planu. Bo Tobie nie chce się pomyśleć, poświęcić czasu na poczytanie działu dla początkujących.

Nie chce Ci się nawet zapoznać (już nie mówię by wydać na niego pieniądze) z programem, który Ci podsunąłem (wiedziałbyś, że nie dodaje tylko do seokatalogów, ale można zrobić użytek z niego w inny sposóB).

Pomijam fakt, że próbujesz uzyskać informacje na temat pozycjonowania strony propagującej piractwo, a tego tutaj nie lubimy.

Odnośnie pomocy, to wierz mi, że trochę osób pewnie by Tobie pomogło, jednak jeżeli chcesz na tym zarabiać, to musisz wykazać trochę więcej chęci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności