Skocz do zawartości

Update Google marzec 2013 (Panda(?))

Hermit90

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 273
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Człowiek czyta, próbuje, a tu znów zmiany. Ale na razie moje 2 strony sobie stoją jak stały, co prawda dawno nic nie robiłem przy nich i tak sobie stały. Wiem, że dwie strony to mało aby jakos porządnie obserwować, ale pamiętam, że jakiś rok temu jak były zmiany to zawsze coś się działo.

Mój Sklep zoologiczny w Zielonej Górze

Dziwne, ja nic nie widzę a sprawdziłem wyrywkowo topy na 10 fraz i wszystko bez zmian.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

hmmm szybkie streszczenie : mi spadło---> mi do góry ---> ku**a nie wiem czemu ---> "ja wiem ale nie powiem " ---> zapraszamy na szkolenia jedynie 800 zł w tym bonusy za 400 zł wiec jedynie 400 zł za wiedze---> seokaty działają ---. mi spadło po nich---> precle publiczne jak i prywatne sparwiły że mi strona spadła---> " profil linków źle dobrałes dodawaj tam gdzie link bedzie wartościowy" ---> dodawaj na forach blogach na różne anchory ---> ch**a pomogło---> widze po swl'ach że się dobrze trzymają ---> dostałem filtra/bana używałem swli to źle??? :( ---> zainwestuj w zaplecze ---> jak podlinkować to zaplecze? ---> źle podlinkowane zaplecze wszystko pospadlało---> ( po raz kolejny ) dodawaj do wartościowych miejsc a nie spamujesz---> ja lece czym sie da i wszystko jest ok ---> zainwestuj w wiedze---> jaki program kupić---> czy wypozycjonuje coś bez wkładu $$$? ---> nie zainwestujesz w program to dużo nie zdziałasz---> to jak go podlinkować ---> zapraszam do zakupu ^^%&^% nim łatwo podlinkujesz na blogach wpisy ---> a skąd te blogi ---> harvest to przecież oczywiste ...--->ale czym ten harvest---> kup za jedyne $$$ ---> ale jaki footprint ---> moge prośić o pomoc? ---> kupiłeś program nie pomoc---> k&*2a znowu spadło na pewno te multikody---> ja dodaje do multikodów i jest ok---> ile dziennie dodajesz? ---> musi być naturalnie ---> ale to 2-5-10-czy 50 ---> ja dodaje do 100 zanim to zaindeksuje---> za czesto dodawałem do seokatów filtr?---> inne strony mają się dobrze ---> " ZŁY PROFIL LINKÓW" ---> grudzien 2013 " ku%@a znowu mi strona spadła " ... do zobaczenia w 2014 ( :

To nie jest zabawne, bo mi wszystko poleciało koło 16 :(

Myślicie, że wrócą? Strony z top1 mam na 60 - 80 miejscach

Spokojnie, trzeba odczekać parę dni. Te googlowe chochliki muszą teraz poprzeliczać wszystko na tych swoich małych, googlowych kalkulatorkach. I pewnie wszystkich nas czeka huśtawka, tyle że do Ciebie doszła wcześniej.

- Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus.

To nie jest zabawne, bo mi wszystko poleciało koło 16 :(

Myślicie, że wrócą? Strony z top1 mam na 60 - 80 miejscach

Nie martw się, i nie panikuj .... czekaj, czekaj i dopiero w poniedziałek zobaczysz co się dzieje z twoją stroną, to co tu wyczytywałem na forum po każdym "update" to 25 % stron, wraca w ciągu 2 tygodni od obniżenia.

To jest na zasadzie " Co wystraszyłeś się" lub "No kup adwords i będziesz znów królem" :zeby:

Został tylko BING.PL - wolna wyszukiwarka internetowa na cały świat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności