Skocz do zawartości

Update Google marzec 2013 (Panda(?))

Hermit90

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 273
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeśli ktoś myśli, że katalogami i preclami, czy linkami zdobytymi przez seopilota, linkolo i inne SWL-e utrzyma się w TOP'ie

ja myślę i bynajmniej w błędzie nie jestem :)

vastaro: Ta twoje usługi pokroju 200 postów są fenomenalne. Szczególnie że w raporcie wychodzą one na 20 unikalnych forach :D nie żebym nie robił antyreklamę Twoich kijowatnych usług oczywiście :D

ps. od kiedy Google potrafi rozróżniać tematyczność wątków? Weź się cofnij do działu do początkujących lepiej,

pozdrawiam

To co zauważyłem w różnych dziedzinach jest tasowanie wynikami, ale delikatnie, niema nagłych skoków ani spadków coś jest na rzeczy,

z tymi filtrami jak napisał Hermit90 o swoim przypadku, zacząłem sprawdzać i dopatrzyłem się 4 strony konkurencji w mojej dziedzinie dostało też filtr, 2 strony były przede mną na 2 i 3 pozycji a dwie były 7 i 8, a teraz w ogóle niema ich w wynikach, coś na pewno z filtrami kombinują,

Dalej sprawdzając zauważyłem nagłe skoki do góry serwisu ogłoszeń Tablica została już spuszczona z łańcucha zajmuje powoli wszystkie miejscowości ale obniżyli jej PR z 5 na 4

Został tylko BING.PL - wolna wyszukiwarka internetowa na cały świat.

Tablica została już spuszczona z łańcucha zajmuje powoli wszystkie miejscowości

ooo, proszę na wiosnę im odpuścili

To jest prawdziwy zwierzak ! : https://serpstat.pl/domena/tablica.pl

tyle czasu na smyczy był !!

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Jaki jest w ogole sens podobnych watkow od teraz? U tego cos spadlo u tamtego cos wzroslo - i co dalej?

https://searchengineland.com/google-were-unlikely-to-confirm-current-or-future-panda-updates-151728

Pozycjonowanie w Yandex - piszę o pozycjonowaniu w krajach wschodnich

Może otworzyć dział "gorzkie żale" albo "ściana płaczu" ??? :D

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Pipidówa Górna jak zwykle dwa oczka(w pończochach) w górę - niedługo AdWords przeskoczym ...

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Jaki jest w ogole sens podobnych watkow od teraz?

Myślę, że to jest tak (mniej więcej)- Ci co mają robotę (i kasę) nie piszą tu tylko działają. Analizują na podstawie faktów a nie przypuszczeń i spekulacji.

Większość pozostałych (która ma po kilka domen) używa tego tematu jak komunikatora- poszło w górę, poszło w dół.

Rozmiar tematów pobocznych na PIO ostatnio jest imponujący.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności