Skocz do zawartości

Update Google marzec 2013 (Panda(?))

Hermit90

Rekomendowane odpowiedzi

Tablica została już spuszczona z łańcucha zajmuje powoli wszystkie miejscowości

ooo, proszę na wiosnę im odpuścili

To jest prawdziwy zwierzak ! : https://serpstat.pl/domena/tablica.pl

tyle czasu na smyczy był !!

Warto zajrzeć tutaj w sobotę wieczorem

https://suite.searchmetrics.com/en/research/domains/visibility?url=tablica.pl&cc=PL

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

• Odpowiedzi 273
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A o PiO potocznie mówi się "śmietnik" ... tego forum się już nie da czytać.

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

jak mowa o staniu, to mi stoi już od stycznia :)

teraz się nie boje o zwierzaki bo już mnie w styczniu wyruchały i dalej na sporą ilość słów jestem poza top300 :( zrzekanie nic nie dało, linki z profili trust guwn...+ itd.

a propo śmietnika, jak sie w kółko te same tematy przerabia to prosu ludzie wolą pożartować bo już siły nie mają na merytoryke

Czasem w śmietniku da się coś fajnego wygrzebać.

Kwestia aby zrobić sobie odpowiednią szpermaszynę :)

Tak ze 2 tygodnie temu jak wszedłem na G to na niektóre hasła topy wyglądały jak pół roku temu( takie deja vu), zajmowały je stronki które okupują aktualnie 2-3 stronę i idą w dół, po 1 dniu wszystko wróciło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności