Skocz do zawartości

Update Google marzec 2013 (Panda(?))

Hermit90

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 273
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

tary ten merc.

Jak wiesz, wszystko co stare jest najlepsze. Prócz kobiet, oczywiście.

Mam kilka takich starych aut i młodą kobietę, która je zajeżdża. Ja niestety tylko odrestauruję .

Takie hobby, jedno z wielu. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Boguś co to ma wspólnego z tematem? Nie masz gdzie wylać swojej pytającej twórczości to zrób to na onecie. Myślę, że tam będziesz miał wielu odpowiadających. Każdy myślący człowiek już dawno przestał odpowiadać na te Twoje retoryczne pytania. Masz coś ciekawego do przekazania to to napisz, kcesz poklikać to są do tego inne fora.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Jak macie jakieś info jak temu przeciwdziałać

:D

Pisałem już że uwielbiam ten temat?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności