Skocz do zawartości

Update Google marzec 2013 (Panda(?))

Hermit90

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też nie widzę zmian, sądze że w poniedziałek rano się zacznie jeżeli coś będzie, zapowiedzieli że w piątek się coś wydarzy albo poniedziałek, zapuścili ziarnko panik.

Albo

Będzą to powolne zmiany jak zapowiadali nie jak dotychczas, wielkie bum, rozłożą to na więcej dni.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein

• Odpowiedzi 273
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Oj tam, oj tam....nie siejmy paniki.

Nie zapeszając u mnie w serpach zastój.

Czekam na poniedziałek....and i dont want to see what to happen..... :kwasny:

Ja tam nic nie pozycjonuję, bo nie wolno wpływać na wyniki rankingu, to, że mam kilka stron w topach to przypadek, ludziom się podoba to polecają znajomym. Odradzam korzystanie z ofert katalogów stron, pressel pages, marketingu szeptanego i SWL, wcześniej czy później dobry algorytm wyszukiwarki Google i tak na TOPach pokaże najlepsze witryny przyjazne wyszukiwarkom. Generalnie jestem wierzący. Dlatego jestem spokojny oczekując kolejnych uptajtów algorytmu, podzielam zdanie, że dążą do ideału.

Pozdrawiam.

A tym samym pozbawiają Nas pracy (mówiąc Nas mam na myśli pozycjonerów):P

Nie wiem czy to takie fajne....

A swoją drogą Medox...skoro nic nie robisz a stronki pozostawiasz losowi Google,

to skąd u Ciebie w stopce linki do stron? Ja bym to zakwalifikowała jako SPAM:p

A komuś coś poleciało i oczywiście spowodowane jest to updajtem algo. Dzień jak codzień dla kogoś kto siedzi w branży i cieszy się, że robi G w jajko, do czasu, aż się skończy.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Nic się nie stało, komuś strona wpadła w filtr, innemu pospadały pozycje i nagle wielki szum że nadszedł apdejt pandy. Wielki szum na podstawie kilku stron, a reszta jak stoi tak stała (albo buja się jak bujała ;)). Jedyne co zauważyłem to domeny .tv jakoś masowo podskoczyły na frazy związane znazwą domeny, tyle.

A tym samym pozbawiają Nas pracy (mówiąc Nas mam na myśli pozycjonerów)

no właśnie to niesprawiedliwe!

Wolność dla mas robotniczych pozycjonujących w Google! darmowe xrumery dla każdego ! porwać kojotka i niech pod przymusem robi szkolenia dla mas robotniczych!

ehh wspaniały byłby to przewrót ;)

a t ak serio

ja sobię cenie te filtry (oczywiście nie za często)- nawet nie wiecie ilu bawiających się w SEO odpada po tych filtrach -z reguły są to hobbyści

jeśli ktos z tego żyje- to analizuje zmiany jest na bieząćo w razie spadków trzeba wdrażać plany naprawcze analizować zmiany itd

jeśli się podchodzi serio to SEO to nawet w razie spadku trzeba zacisnąć zęby i iść dalej

tyle już było poprawek a od 2-3lat pisze nadal z tymi samymi osobami :) i to mnie cieszy

T.

jeśli się podchodzi serio to SEO to nawet w razie spadku trzeba zacisnąć zęby i iść dalej

Każdy filtr lub ban to lekcja, z której należy wyciągnąć wnioski na przyszłość.

W myśl zasady: co nas nie zabije to nas wzmocni.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności