Skocz do zawartości

Update Google marzec 2013 (Panda(?))

Hermit90

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 273
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pije już drugi dzień i chyba mi się na oczy rzuciło, bo dalej nie widzę żadnych nieplanowanych zmian. Co ma iść do góry to idzie, a co ma wisieć nie tonie ;)

od wedrowiec: odpocznij chwilę.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Wolność dla mas robotniczych pozycjonujących w Google! darmowe xrumery dla każdego ! porwać kojotka i niech pod przymusem robi szkolenia dla mas robotniczych!

I to jest myśl! Załóżmy związki zawodowe! :D

Związki zawodowe potęga. Walczmy z dyskryminacją naszych stron!

Moja strona spadła bo co? Bo jestem czarny? Bo jestem katolikiem? Bo jestem z europy wschodniej?

Toż to dyskryminacja! Szykujmy pozwy! :crazy:

Yea połowa fraz poleciała hehe :)

Oczywiście to przypadek ale już trzeci raz frazy poleciały dokładnie w dniu w którym skończyła się ważność kuponu na adwords :)

Czy wy nie dostaliście kuponów których ważność kończyła się przed datami updateów może?

Na szczęście poleciały tylko strony robione zgodnie z wytycznymi Google , spam trzyma się w najlepsze .

Ja już nie rozumie google chyba ich tam jakaś pomroczność jasna dopadła tak dbać o klienta żeby się nie przemęczał a wy mówicie że Google jest przeciw wam :)

Mi tam z update na update co raz lepiej się podoba :)

Pozdrawiam i życzę wzwodów pozycji :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności