Skocz do zawartości

Duży spadek pozycji (filtr czy nie filtr) - diagnoza problemu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ja znam przypadek, który wybadałem niechcący że strona ma to samo na 3 domenach z pl z eu i com.pl i żyją jak to jest? i w dodatku żadna nie ma przekierowania na jedną forme adresu z www czy bez

generalnie dalej dużo stron ma z www i bez www równolegle, to pewnie wynika z niewiedzy, ale niewiedza przecież nie uchroni cię od kary :)

• 1 miesiąc temu...
Masz strone na „nazwie” wiec tam zalecam wyłączyc calkowicie w ustawieniach DNS wildcarda, dowiedz sie dokładnie jak to zrobić bo ja nie pamiętam, wkazdym bądź razie chodzi o te * w ustawienian wskazan rekordów A w dns-ach...

Witam, podepnę się pod temat. Miałem ten sam problem, strona właśnie na nazwa.pl

Wyłączyłem wildcarda poprzez usunięcie rekordu A gdzie przed domeną było *

Ale teraz mam dwa inne problemy, gdyż po tej zmianie:

1) przekierowanie z www na bez www działa tylko na domenie głównej, nie działa na podstronach (wylatuje error że nie ma takiej strony)

Czy to znaczy, że powinienem dopisać rekord A z www przed domeną? Spróbowałem ale to nie pomogło.

2) Nie działa mi forum w poddomenie. Czy również powinienem dopisać rekord A z poddomeną wskazującą na forum?

Proszę o info co robić :olaboga:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności