Skocz do zawartości

Filtry po ostatniej zmianie

Hermit90

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj moje strony dostały filtr, wszystkie o tej samej godzinie, na dodatek wygląda to jak filtr z automatu. Strony na pozycjach 60+, domena+fraza i stron nie ma w top10, wygląda mi to na filtr. Z plotek podobno była to panda (?)

Tak szczerze, to pierwszy raz jak dostaje filtry, a na dodatek hurtowo. Jak mam zareagować? Zmienić content? Więcej linkować? Zmienić profil linków?

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jeśli wszystko dostałeś o tej samej porze to jest to akcja pod która podpadłeś w całości za sposób, którego używałeś/użyłeś. de facto bez adresu to cięzko coś powiedzieć.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Jak mam zareagować?

Może ruszyć głową ? Pomyśleć ? Przed Tobą było już kilkudziesięciu z tym samym problemem a internet zaczyna już pękać od porad co i jak zrobić w przypadku filtra. Aby uprzedzić dalszą zbędną dyskusję, że tych porad jest w uj i są różne to proponuje podejść do nich na zasadzie znajdowania wspólnego mianownika.

Jeżeli to jest za trudne dla Ciebie to może daj chłopakom zarobić ?

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

...Wczoraj moje strony dostały filtr...

Jeśli pracowałeś nad nimi w ten sposób jak nam tu zadałeś pytanie- bez szczegółów (m.in od kiedy i jak linkowane strony, ile stron, te same dane rejestrowe?) to można się domyśleć, że na filtr zapracowałeś.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Widzę, że każdy tu jest tak pozytywnie nastawiony, że po prostu brak słów. Po prostu myślałem, że ktoś wczoraj też coś takiego u siebie miał i dojdziemy do jakichś wniosków, ale po co, lepiej spamować w tematach z którymi nie ma się nic wspólnego.

Jak już mówiłem - kilka stron, miały po 4 - 8 miesięcy, linkowane właściwie wszystkim (fora, blogi, katalogi, jedna jeszcze dodatkowo swlem i jedna swlem konkurencji). Od miesięcy siedziały w topach 1 - 3 i nagle wczoraj o 16 trafił je szlag i spadły na 60 - 80 pozycje. A co do szukania mianownika - czy to mogło być przez przeoptymalizowanie ich? Bo tak patrzę teraz, że faktycznie mogłem "lekko przesadzić" stosunkowo słowa kluczowe do ilości contentu. Zmieniłem go już zostawiając minimum słów kluczowych i zastanawiam się nad jego całkowitą wymianą dla testu. To mogła być prawdopodobna przyczyny biorąc pod uwagę, że według plotek wczoraj była poprawka pandy?

A moze zaczekaj?

dlaczego google miesza w wynikach

edit/

Co do nasycenia - wystarczy, ze dane slowo raz znajdzie sie w danym dokumencie. Nie musi sie powtarzac.

Musisz pamietac, ze wiekszosc nie wie co to optymalizacja czy pozycjonowanie i algorytm powinien byc wlasnie tak dopasowany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności