Skocz do zawartości

Wahnięcia PR

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Te wachania z Pr - są od kilku dni - zazwyczaj kilka DC - pokazuje stary PR. Moim zdanaiem wskazują Pr sprzed 6 /mcy. Wzoruje się serwisem który po dwóch ostatnich Updatach PR - otrzymał 3.

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

Google próbuje dojść do ładu ze swoja bazą:

U mnie np. sprawdzenia "www.domena.pl" generuje raz 25 tyś, potem znowu 27tyś a aktualnie >30tyś wskazania różne na różnych DC.

Dla site:domena.pl takie same wahnięcia, czasami wyniki sprzed 3 miesięcy.

Dla link w miarę stabilnie, ale nie śledzę tego codziennie :)

Pozdrawiam

Bartek

Setia.pl - seo, marketing, optymalizacja, pozycjonowanie stron w wyszukiwarkach

Telefonia internetowa MyFon.pl

Ja tam cały czas widzę wahania PR i jakoś nie może mi się on ustatkować na wszystkich DC...

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

wachania ostatnio stale obserwuje i to są wachania nawet sprzed 2ch ostatnich updatów

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ludzie! Nie ma żadnego wahania PR, tylko od lutego jak się ten cały popaprany updejt PR zaczął, tak jeszcze się nie skończył!

Funkcjonują conajmniej 3 zestawy PR - pisałem o tym jakiś czas temu. Co gorsza zaczęły się mieszać PR dla różnych "typów" domen oraz są cuda z RK tzn. wyparowało gdzieniegdzie? :)

Wygląda na to, że gugiel próbuje "iteracyjnie" dojść do ładu sam ze sobą i widać to na domenach gdzie niedawno site: poleciał na łeb i szyję (odbyło sie "urealnienie" site:) a teraz znów dodanie 100 podstron powoduje skok site: o 1000 a nawet lepiej! Oczywiście znów, nie na wszystkich domenach ponieważ ewidentnie G. inaczej traktuje pewne kategorie domen w zależności od ich wielkości (site:), wieku i pewnie wielu innych nie zauważonych spraw.

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Tutaj https://inlock.com/ piszą że to nowy update. Generalnie dla stron wychodzą 3 grupy wyników. Nie wiem na ile jest to wiarygodne, ale sprawdzić sobie można

Pozdr,

Radek

Polecam nieruchomości Białystok

Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie

Setia - przeciez tu chodzi o pr a nie o ilosc podstron :)

yo chyba normalne ze liczba podstron ci sie zwieksza

ja nie zaobserwowalem narazie zadnych zmian pr :)

Nie pisałem że mi się liczba stron zwiększa tylko że na różnych DC są różne wyniki (nie tylko dla PR).

Pozdrawiam

Bartek

Setia.pl - seo, marketing, optymalizacja, pozycjonowanie stron w wyszukiwarkach

Telefonia internetowa MyFon.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności