MixKosa Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Witam, nie wiem jak zrobić kanał RSS aby był aktualizowany automatycznie u mnie w katalogu, czy jest jakiś kod gotowy do wklejenia bo szukałem u Wujka Google ale to co znalazłem nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebReklama Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Aby był aktualizowany to musisz sobie sam napisać generator do RSS'a z tego co chcesz, żeby tam było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackpress.pl Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Raczej nie ma uniwersalnego na tworzenie RSSa, który będzie się sam aktualizował. Każdy skrypt katalogu jest inny, więc inaczej muszą być wyciągane dane. Przykładowo seokatalog ma już rssy wbudowane. Dla przykładu, Twój katalog: https://mocseo.besaba.com/rss.xml BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV] BlackPress.pl na forum PiO Darmowa mieszarka synonimów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MixKosa Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Tak już sobie poradziłem, dzięki za podpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.