Skocz do zawartości

Vortal Komputerowy do oceny

Marvel1403

Rekomendowane odpowiedzi

Newsy skopiowane z innych portalów i nie ma nawet źródeł podanych (nie wszędzie oczywiście i nie wszystkie. Na 4 sprawdzone, 3 były skopiowane i 2 nie miały źródeł).

W szablonie nie ma za bardzo co oceniać - tak jak napisał przedmówca.

Serwer jest dość wolny, trzeba poczekać aż się cokolwiek załaduje. Nie ma możliwości cofnięcia się poprzez "wstecz". Nie wiedzieć czemu.

Tak wiem nie działa, chwilowe problemy techniczne. Wracamy wkrótce.

Darmowa skórka? Tak darmowa do momentu kiedy chcesz ustawić własną stopkę. Za darmo nie masz opcji zmiany stopki inaczej wyskakuje każdemu kto wejdzie na stronie że prawa autorskie zostały złamane. Autorzy życzą sobie albo 19$ za mozliwość edycji stopki lub zakup szablonu na wyłączność.

Pozdrawiam.

równie dobrze moglibyśmy wgl nie oceniać połowy stron posiadających skórki nie swojego autorstwa lub te oparta na standardowych. Weź pod uwagę fora takie jak to. Do bólu jest for tak samo wyglądających. Ale nie będe sie o to rozwodził. Chodzi mi ogólnie co powinienem zmienić, co dodać itp.

Kolego sam poprosiłeś o ocenę wyglądu, więc Ci odpowiedziałem. Jeśli chodzi o wybicie na rynku, to musisz bardzo dużo pisać, a twoje teksty muszą być ciekawe i przede wszystkim unikalne, bo pisać artykuły na podstawie innych to nie sztuka. Ja Ciebie nie chciałem zniechęcać do dalszej pracy, tylko pokazać twoje błędy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności