Skocz do zawartości

Hosting pod zaplecze

Rekomendowane odpowiedzi

Planuje zbudować swoje pierwsze poważne zaplecze, szukając taniego hostingu seo natrafiłem na seohosters.pl Czy ten plan mini za 99 zł się nada? Ma 10 adredsów IP, w sumie planuje założyc do 10 ministronek. Na co mam w szczególności zwrócić uwagę wybierajć taki hosting? Ważne jest chyba zróżnicowanie klas adresówych?

Każdy odpowie Ci z własnego podwórka a każdy ma inne potrzeby. Mi pasi Jupe innemu nie.

Użyj wyszukiwarki (pytanie site forum) bo akurat ten temat jest regularnie wałkowany ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Wszystko zależy od Twoich potrzeb. Zróżnicowanie IP da Ci każdy hosting SEO.

Ja korzystam z seobezlipy.pl i daje rade. Jest tam 14 dni testu za free. Można wziąć pakiet indywidualny - piszesz co potrzebujesz i dostajesz wycenę :-)

Korzystałem tez z iswift.pl, po kolejnej zmianie właściciela poprawiło się tam trochę.

Linuxpl przy małej liczbie stronek ok, ale przy większej już są problemy.

Z innych nie miałem przyjemności korzystać póki co :-)

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności