Skocz do zawartości

Forumowy system wzajemnej promocji FB

Qbol

Rekomendowane odpowiedzi

Słuchajcie wpadłem na pomysł żeby stworzyć na forum taką grupę, w której będziemy wzajemnie reklamować swoje fanpage. Przykładowo ja mam fanpage z 500 fanami, umawiam się z kimś z forum na reklamę i wrzucam na tablicy fanpage post z zachętą do polubienia jego fanpage, a on wrzuca u siebie post z reklamą mojego fanpage.

Taki zabieg oczywiście ma sens, gdy na obu fanpage jest podobna ilość fanów, wtedy dwie strony mają z tego korzyści. Zdecydowałem się na uruchomienie takiego pomysłu, ponieważ rozmawiałem z moją znajomą która ma fanpage z 130 tyś fanów i mówiła, że taka forma wymiany reklamy jest najskuteczniejsza.

Na początek napisze jakie ja mam fanpage:

od 16 do 38 fanów - 4 fanpage

70+ fanów - 1 fanpage

481 fanów - fanpage

Jeśli ktoś posiada fanpage z podobnymi ilościami fanów to proszę o kontakt w tym temacie. Jeśli ktoś ma więcej i nie chce się wymieniać ze mną tylko z kimś kto ma tych fanów więcej to też niech zostawi o tym tutaj informację, ponieważ może ktoś akurat dysponuje podobną ilością fanów.

Wszystkich chętnych proszę zgłaszanie się w tym temacie.

"Donna mamma es ch*joczita."

- Tytus Bomba

Pomysł dobry, ale ja bym dodał jeszcze tematyki owych stron. Bo o ile dla fp niskiej jakości to nie ma znaczenia, o tyle np. na wartościowym fp firmy głupio udostępniać fp typu "Kocham Cię a Ty mnie nie."

Jakby ktoś miał fp o tematyce muzycznej, chętnie się wymienię ;)

www.inspirowaniruchem.pl - Treningi Personalne w Szczecinie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności