Skocz do zawartości

Kupon Adwords

przemkoo101

Rekomendowane odpowiedzi

Jak chcesz skorzystać drugi raz z promocji na tym samym koncie adwords nie skorzystasz.

Jesli stworzysz inne nie powiązane to możesz , jednak i tu może być cięzko na ta sama domenę wykorzystać taki kupon , nie wiem czy teraz jakoś wykrywaja że na dwóch różnych kontach ta sama domena jest promowana , może mądrzejsi ci doradza więcej .

Jesli bys zakładal nowe konta z nowym kuponem dl;a innych domen to już się da :)

Ze strony Google dla Agencji

• Kupony są przeznaczone dla nowych kont nie starszych niż 14 dni
  • Kupony można realizować tylko na polskich kontach
  • Zakładanie wielu kont do reklamowania jednej strony jest niedozwolone
  • Sprzedaż kuponów jest zakazana

Ja rozumiem to tak że raczej nie jeśli promujesz tą samą domenę, a jeśli tak to naginając zasady AdWords

Tutaj masz linki do zasad kuponów promocyjnych:

https://www.google.pl/intl/pl/adwords/coupons/terms.html

https://support.google.com/adwords/certification/bin/answer.py?hl=pl&answer=152981

Jeśli piszemy tutaj o punkcie :

• Zakładanie wielu kont do reklamowania jednej strony jest niedozwolone

To ja jako laik mam swoje konto google Adwords dla mojej stronki coś mi tam wychodzi lub nie. Czasami sam kliknę reklamę czasami chcę aby zrobili to profesjonaliści. Gdy chcę aby to zrobili profesjonaliści to oni zakładają mi nowe konto z ograniczonymi prawami. Więc już są 2 konta do jednej strony. Teraz pojawia się pytanie czy to można podpiąć pod ten punkt i jest to już sprzeczne z regulaminem,czy należy go interpretować w ten sposób że jedno konto może założyć jedna firma współpracująca z google ?! Aby nie tworzyli cen dumpingowych wykorzystując kupony rabatowe. Nigdzie nie jest napisane że nie można korzystać z wielu kuponów do jednej domeny. Jeśli moja interpretacja jest błędna to oznacza że trzeba się raz zdecydować na firmę która ma prowadzić naszą kampanię gdyż przy zmianie firmy ta nie może założyć nowego konta w google Adwords bo będzie to sprzeczne z regulaminem?!

Kompleksowe usługi  cykliniarskie: Cyklinowanie i  układanie parkietu we Wrocławiu i okolicach.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności