Skocz do zawartości

strona nie wychodzi z filtra - co jest nie tak

pietrek

Rekomendowane odpowiedzi

witam

jesli chodzi o to co napisal qazy - to fakt, zrobilem juz wczesniej tak z kilkoma innymi stronami i jest zdecydowanie latwiej jak sie zaczyna od poczatku. pozycje od razu w okolicach 20-70 i caly czas widac ze troche spada troche rosnie. to dziala.

Ale zostawilem tez kilka stron na tej starej domenie, tez przerobione - tak dla porownania - no, a ze nic nie drga od kilku miesiecy to dlatego otworzylem temat bo dla mnie osobiscie wyglada jak jakis filtr skoro strona jest zamrozona na pozycjach 400+

Dodam tez ze zglosilem strone do ponownego rozpatrzenia, ale po kilku dniach dostalem odpowiedz ze nie wykryto zadnych manualnych filtrow itp.

Nie oczekuje zlotych rad, myslalem ze ktos z Was ma/mial podobnie i wiec o co chodzi.

Ja też mam jedną taką stronę... Domena 4 letnia. W kwietniu zeszłego roku poleciała na pozycje 400+ (z pierwszej dziesiątki - na nie najtrudniejszą frazę). W momencie kiedy wyleciała MJ pokazywał 80 linków do strony. Od tamtego czasu usunałem zduplikowane tytuły na podstronach, wyindeksowałem podstrony zawierające małą ilość treści, dodąłem nowe unikalne treści. Zróznicowałem też linkowanie (różne frazy na różne podstrony, ięcej linków ze stron powiązanych tematycznie).

I nic to jak do tej pory nie dało... Chciałem uniknąć przenoszenia strony na nową domenę, ale jak widać lekko nie jest. Jak macie jakieś metody które dały jakieś pozytywne rezultaty, to chętnie skorzystam ;)

Prosty program do fakturowania: finansis.pl/faktury

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności