Skocz do zawartości

Sposoby na zdobywanie linków

Gaikai1

Rekomendowane odpowiedzi

Polecam książkę "Przechytrzyć Google" Evan Bailyn, Bradley Bailyn. Znaczna jej część dotyczy zdobywania linków. Na początek można przeczytać też: Link Building - 35 rad jak tworzyć i zdobywać linki.

Zapomnij o książkach, cykl wydawniczy jest taki, że między pierwszą zapisaną stroną, a gotową książką na półce w księgarni mija tyle, że duża część wiedzy jest zdezaktulizowana. Na blogach piszą zazwyczaj komunały, więc najlepiej po prostu testuj sam to co wyłuskasz z for, blogów, podglądu konkurencji.

Okolice Krakowa - zdjęcia, opisy wycieczek po Małopolsce etc.

r0qqgk.gif

Zapomnij o książkach, cykl wydawniczy jest taki, że między pierwszą zapisaną stroną, a gotową książką na półce w księgarni mija tyle, że duża część wiedzy jest zdezaktulizowana.

Nie mniej jednak uważam, że warto czytać branżowe książki jako uzupełnenie swoich testów i porównania swojego doświadczenia z innymi.

http://spinning.com.pl - przynęty spinningowe

...a tak to robią biali rycerze...

Dawno tam nie zaglądałem ale poprawność wypowiedzi białych rycerzy olśniła mnie na chwilę. Im ktoś płaci za to to pitolenie o "naturalnym linkowaniu"?

Jeśli oferujesz na swojej witrynie unikalną i angażującą treść, która pokazuje, że jesteś w danej dziedzinie specjalistą, użytkownicy będą chcieli polecić ją innym

Już to widzę na stronie hydraulika dajmy na to. Do tego pewnie w ciul lajków z google plus.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Koszulkowe bractwo zupełnie oderwane od rzeczywistości, żyją w jakim matriksie. Jak ktoś ceni swoje zdrowie psychiczne nie polecam tej lektury, tyle bzdur na 1000 znaków tekstu naprawdę już dawno nie czytałem. Ogólnie to wygląda jak sektę, mat powiedział tamto, Mat powiedział to a reszta "aleluja", a cytaty z bloga to jak cytaty z testamentu na kazaniu. A nikt nie zweryfikuje że to co mówił rok temu to zupełnie się nie sprawdza co widać w serpach z reszta. A to ze jedne spamy zamieniaja inne spamy to żądny wyczyn a naturalny dobór po-prostu, silniejsze spamy wypychają słabsze, a oni ciągle głoszą swój dekalog gdzie pierwszym przekazaniem jest nie istniejące naturalne linkowanie.

[...]

Już to widzę na stronie hydraulika dajmy na to. Do tego pewnie w ciul lajków z google plus.

A czemu nie? Jak dobrze przeczyścił rury starej pannie to może go i lajknie :D

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Znacie może jakieś dobre książki gdzie są podane wszystkie metody zdobywania linków?

TU masz jeszcze jedną ciekawą książkę.

Mat powiedział to a reszta "aleluja", a cytaty z bloga to jak cytaty z testamentu na kazaniu.

Jedni mają Papieża Franciszka, inni Matta Ściemniacza.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Słuszne spostrzeżenie Max, też odnoszę wrażenie jakbym czytał wypowiedzi gości którzy coś wzięli albo byli z jakieś sekty. Przypomina mi się spotkanie Amway sprzed kilkunastu lat- ten sam entuzjazm ale oni mieli przynajmniej dobrą chemię a Rycerze mają tylko bajer i to słaby.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Jeśli oferujesz na swojej witrynie unikalną i angażującą treść, która pokazuje, że jesteś w danej dziedzinie specjalistą, użytkownicy będą chcieli polecić ją innym

Zawsze może zatrudnić asystentkę pracującą topless i umieszczać fotorelacje z przepychania dziur i otworów :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zawsze może zatrudnić asystentkę pracującą topless i umieszczać fotorelacje z przepychania dziur i otworów :D

I umieszczać jej zdjęcia za lajki ;)

Dziwne że nikt nie wspomniał o "Pozycjonowanie i optymalizacja stron www - jak to się robi". Dobry poradnik na start.

www.inspirowaniruchem.pl - Treningi Personalne w Szczecinie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności