Skocz do zawartości

Witam WAS

ignacy123456

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc WSZYSTKIM!

Na poczatku chcialem zaznaczyc ze nie mam pojecia o pisaniu postow itd wiec jesli cos zle napisalem prosze nie krytykujcie mnie od razu wkoncu jestem nowy i poprawie co trzeba. Nie wiem jak tu trafilem ale podejrzewam ze przez klikanie w jakies pozycje na google no i wlasnie jestem. Powiem tak zalozylem strone www.tragicznie.pl ogolnie rzecz biorac nie mam pojecia o pozycjonowaniu i zdobywaniu popularnosci dlatego tez tu sie chyba zarejstrowalem jak podejrzewam kazdy. Przede wszystkim chcialbym prosic was uzytkownikow, forumowiczow, moderatorow, administratorow, ktorzy maja mniejsze lub wieksze pojecie abyscie jesli znajdziecie chwile zarejstrowali sie na stronie napisali co sadzicie co mozna poprawic dodac itd.

Kazdy kiedys zaczynał od zera

Pozdrawiam Ignacy

Witaj. Była taka strpnka jak rotten ;) na nich możesz się wzorować.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności