Skocz do zawartości

Co jest ważniejsze ilość czy jakość linków / jak określić jakość linku?

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się w jaki sposób mierzycie tą ilość linków? Ja nie znam sposobu mierzenia ilości nawet przy moich stronach, wszystkie staty typu majestic, ahres itp są tylko poglądowe. W majesticu jako nowe pojawiają się linki z przed 2-3 lat.

Najważniejsza dla mnie jest ilość i rozłożenie na poziomy piramid. Jakości nie da rady zmierzyć, bo można mieć linki z serwisu co ma wszystkie statystki ogólnie przyjęte za ważne bardzo wysokie, ale jest np. w bazie senuke i codziennie kilka tyś nowych profili tam powstaje.

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

no tak nic Ci dokladnie nie poda ale juz jakas tam bedziesz mial zaleznosc jak zobaczysz, ja szczerze na ahrefs sprawdzam najczesciej, darmowe konto niewiele daje ale zawsze cos ;)

bardziej uzywam tych stron to analizy konkurencji anizeli swojej chociaz swoje tez monitoruje

A może mieszkania gorzów wielkopolski? Multum - najwiekszy wybór, konkurencyjne ceny.

Pierw można zadać pytanie co chcesz linkować. Zrób test świeżej domeny, puść na nią od razu parę balastów x-em , scrapem i dodaj do tego troche qlwebów/ web mini i sam szybko poznasz odpowiedź. Każdy link jest dobry, ale nie każdy przysłuży się do tej samej rzeczy ;)

Kto pyta, nie błądzi  :nauka:

Pojedynczego linku raczej nie zmierzymy, ale jakieś "pakiety" np. po 100 czy 500 szt. można już jakoś zmierzyć, przykładowo porównać 500 wpisów, do qlwebów, 500 do seoków, i 500 do precli.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

jak dla mnie linki z wysokiej jakości serwisów z komentarzy, profili robią swoją robotę. Dodatkowo profile można podlinkować z podstron o jakimś PR. Wtedy profile również nabiorą mocy. Tak samo można podlinkować wpisy w katalogach. Zdecydowanie jakość + podlinkowywanie

Idealny katalog stron dla twojej witryny- dodaj swoją stronę bezpłatnie.
Polecam serwisy o zdrowiu i urodzie: pieknojestwtobie.com oraz twojmedyk.pl

ak, ale jeśli np. na komentarzach WP będzie 1000 linków, to jaką myślisz będzie miał Twoją? Ja rozumiem, jak postujesz na nie zaspamowanych miejscach. To mają moc i to dobrą po podlinkowaniu

Wszystkie linki zdobywam ręcznie. Trochę mozolne, jednak widzę ile jest linków wychodzących. Efekt jak na razie spoko. Byle filtra nie wyłapać ;)

Idealny katalog stron dla twojej witryny- dodaj swoją stronę bezpłatnie.
Polecam serwisy o zdrowiu i urodzie: pieknojestwtobie.com oraz twojmedyk.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności