Skocz do zawartości

Katalog gooru.pl leci w kulki

hesse21

Rekomendowane odpowiedzi

Dostałem maila, że aby przedłużyć wpis w katalogu gooru.pl na rok trzeba opłacić 9zł na rok. Zapłaciłem przez payu, po czym mimo udanej transakcji wpis nie został dodany. Napisałem kilka maili w tej sprawie, ale bez odzewu. Co dalej mogę zrobić ?

Dzięki

jasne, że, nie ale wydawało mi się, że to poważny katalog i nie lubie być robiony w bambuko. Może ktoś ma jakiś namiar (maila innego niż ten podany w katalogu) do osoby, która się tym katalogiem zajmuje ? Chodzi po prostu o to, żeby ta osoba nie pogrywała sobie z setkami osób, bo w ten sposób się dorobi na jeleniach ...

Dostałem maila, że aby przedłużyć wpis w katalogu gooru.pl na rok trzeba opłacić 9zł na rok. Zapłaciłem przez payu, po czym mimo udanej transakcji wpis nie został dodany. Napisałem kilka maili w tej sprawie, ale bez odzewu. Co dalej mogę zrobić ?

Dzięki

Zapłać jeszcze raz.

Linkuj dalej i nie pier*ol

Napisz do PayU i powiadom o zaistniałej sytuacji. A na drugi raz - tak jak piszą poprzednicy, kasuj te maile.

Pozdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

• 1 rok później...

Nie dodawajcie wpisów do gooru, to jacyś niepoważni ludzie. Męczą mnie ciągłymi mailami nakłaniającymi do opłacenia wpisu w ich katalogu na następny rok, choć nigdy nie byłam ich klientem (chciałam dodać dawno temu wpis, ale się wycofałam gdy się dowiedziałam, że trzeba za niego dosyć sporo zapłacić). Zaspamowują mi skrzynkę i mimo próśb, by przestali do mnie wysyłać te automatycznie generowane maile, przychodzi ich coraz więcej. Odradzam to miejsce!!!

Profesjonalne stoiska targowe - https://kornet.pl Proste strony internetowe, loga, wizytówki... --> moje projekty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności