Skocz do zawartości

Grupa blogów Virtual Reality (QuickCMS)

Jacek J.

Rekomendowane odpowiedzi

wszystkie kody wykorzystane, można skreślić. Też nie zrozumiałem do końca o co chodzi z tymi promowanymi linkami. w końcu inny link wstawiłem w treści a inny w tych dwóch polach :) ale wszystkie linki odnoszą się do tej samej strony więc może nie będzie problemu.

Wykorzystałem GEFHvtU7 (z prywatnego skorzystam po tym testowym artykule, jeśli można :)). Od razu nasuwa się kilka pytań:

- ile linków można mieć w treści?

- po co są te dwa pola do linków, skoro trzeba swoje dawać w treści?

- czy tytuł wpisu może być zsynonimizowany (nie chodzi o tytuł SEO)?

Na maila powinien pojawiać się jakiś komunikat o prawidłowym dodaniu (może się pojawiać na stronie) - obecnie wyskakują jedynie szczegóły płatności.

W każdym razie ja czekam na akceptację i zobaczenie tego, jak sprawdzać się będzie grupa po dodaniu wszystkich wpisów :)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Wykorzystałem GEFHvtU7 (z prywatnego skorzystam po tym testowym artykule, jeśli można :)). Od razu nasuwa się kilka pytań:

- ile linków można mieć w treści?

- po co są te dwa pola do linków, skoro trzeba swoje dawać w treści?

- czy tytuł wpisu może być zsynonimizowany (nie chodzi o tytuł SEO)?

Na maila powinien pojawiać się jakiś komunikat o prawidłowym dodaniu (może się pojawiać na stronie) - obecnie wyskakują jedynie szczegóły płatności.

W każdym razie ja czekam na akceptację i zobaczenie tego, jak sprawdzać się będzie grupa po dodaniu wszystkich wpisów :)

Projekt został dodany, siedzi sobie w kolejce obecnie i po zakończonym dodawaniu pojawi się na podanym mejlu stosowny raport. Jeśli chodzi o brak tłumaczenia, precyzji to dziś postaram się to rozwiązać.

Jaka jest cena za multikod? Czy przy zakupie kilku multikodów dacie jakieś zniżki? Macie jakiś regulamin? Czy można dodawać linki prowadzące do anglojęzycznych serwisów?

Oczywiście, do wieczora pojawi się oferta na Virtual-reality.biz. Jednak jeśli zależy Panu na czasie zapraszam do konwersacji na bok@virtual-reality.biz, na pewno uda się ustalić indywidualną ofertę, dopasowaną do każdych wymagań.

Edit:

Pozostały następujące kody:

GicuiCVu

pHP7V7et

RyAhTyZK

Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów.

Witam,

Oczywiście, po złożeniu pierwszego zlecenia kolejka ruszyła po 48h, obecnie strony są dodawane. Gdy tylko doda się w kolejce projekt do ostateniej strony z listy wysyłany jest automatycznie raport w postaci linków bezpośrednich.

Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów.

Cena waha się w zależności od ilości. Po indywidualną ofertę można pisać do Biura Obsługi Klienta: bok@virtual-reality.biz

Cena detaliczna na tą chwilę to 50 zł brutto jeśli klient dostarcza tekst. 70zł z opcją redagowania przez Nas odpowiedniego tekstu według zaleceń klienta.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności