Skocz do zawartości

sprawdzanie linków - o co chodzi google

tonyg

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie o co chodzi google? Mam dla takich dwóch zapytań zupełnie inne wyniki, radykalnie inne:

57 wyników dla:

https://www.google.com/search?hl=en&lr=&q=l...%2F&btnG=Search

0 wyników dla:

https://www.google.com/search?q=link:http%3...ica.pl%2F&hl=en

Co mnie martwi to fakt że sprawdzając bezpośrednio z panela google (sitemap - sitestats) google posługuje się drugą formą, nie dając mi ani jednego linka.

Proszę o wytłumaczenie zaistniałej sytucaji :( Dziękuję za odpowiedzi. |Tomek

Firany

Spis Firm

Polskie forum Brighton

człowieku polecenie link wpisujemy bez spacji po dwukropku. Jak dajesz spację to tak jabyś szukał dwufrazowego hasła link - to hasło pierwsze a strona.pl to hasło drugie. I ty się dziwisz że masz różne wyniki?

Radzę korzystać z zaawansowanego wyszukiwania Google - unikniesz wtedy błędów w komendach i swojego zdziwienia.

Pozdrawiam

mhm, to znaczy że google nie widzi ani jednego linka do mojej strony? Nie wiedziałem o tej spacji i dziękuję Sir Nimku, ale w takim razie dlaczego google nie zauważa ani jednego linku do mojego serwisu? O co tutaj chodzi? Niektóre wpisy do katalogów mają już kilka miesięcy?

Pozdrawiam

Firany

Spis Firm

Polskie forum Brighton

To znaczy że nie ma możliwości sprawdzenia w google linków które liczy googlearka? Rozumiem gdyby np. pokazywała jako próbkę nawet 10%, ale msn pokazuje ich 27, a "golarka" wygoliła mi linki do 0..........

Firany

Spis Firm

Polskie forum Brighton

Jeśli linki widzi yahoo czy msn to G na 100% też je widzialo i bierze pod uwagę.

dziękuję Sir Nimku

właśnie cie polubiłem ;) Pytaj o co chcesz. Może to śmieszne ale niewielu ludzi na tym forum uzywa magicznego słowa dziękuję.

Pozdrawiam

Niezmierny to dla mnie zaszczyt i chwała móc przeczytać takie słowa wypływające wprost z klawiatury prawdziwego rycerza, walczącego jak widzę na załączonych postach, o wyższość white Seo nad black seo.

Powodzenia na polu bitwy, a ja chociaż na tym polu świeży jestem chętnie stanę (bo spamrstwa nie trawię) ;)

dziękuję i zapewne nieraz jeszcze o niejedną "głupotę" zapytam, ale swego dopnę i swoją stronę wypozycjonuję, tylko najpierw ją dokończę :)

-----------------------------------------------------

Portal śląskich firm - katalog firm - panoramica

Firany

Spis Firm

Polskie forum Brighton

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności