Skocz do zawartości

Strona znikneła z google i nie umiem jej przywrócić...

kobieta_kot

Rekomendowane odpowiedzi

Site:adreswww

I nic :( Tydzień temu po wpisaniu : https://grajzadarmo.com.pl strona główna była na początku w google a teraz nie mogę znaleść :( Są zaindeksowane podstrony które nie były linkowane a główna która ma linki z moich blogów i katalogów takich jak katolog wp.pl Takie linki raczej jej nie zaszkodziły zwłaszcza, że nie ma ich za dużo :)

faceplus_banner_468x60_red.png

uporządkuj burdel z duplikacją i przekierowaniami

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

uporządkuj burdel z duplikacją i przekierowaniami

Z odpowiedzi wnioskuję, że taki "burdel" mam na swojej stronie? :(

Dobrze wnioskujesz - strona głowna jak sama nazwa na to wskazuje jest główna i jedna jedyna ...

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Dalej strona dostępna jest z www. i bez. W stopce farma linków prowadzących do strony głównej :)

Dodatkowo warto dodać przyjazne urle ( https://www.php-fusion.pl/forum/viewthread.php?thread_id=12439&rowstart=120 ) i zająć się porządkowaniem i optymalizacją strony.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności