Skocz do zawartości

Ogromna prośba o ocenę strony WWW

domwgorach

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Serdecznie zleciłem stworzenie strony www dwa miesiące temu co można zmienić jeszcze na niej co dodać a co usunąć. Prosił bym tez o sprawdzenie pod względem pozycjonowania czy jest dobrze przygotowana.

Z góry bardzo dziękuję za wszystkie przydatne komentarze i za poświęcony czas

Adres strony

https://www.domekwrabce.com.pl

Jest ok? Nie wiem co tu jest ok, bo począwszy od wyglądu strony ktoś kto to robił to nie wysilił się ani trochę. Stworzenie czegoś takiego to pół godziny roboty dla osoby znającej się na rzeczy. Brak nagłówków, żadnych pogrubień... Koszmar jednym słowem. Tekst jest nieczytelny, panuje chaos i nieład. Jednym słowem miernota.

Jest ok? Nie wiem co tu jest ok, bo począwszy od wyglądu strony ktoś kto to robił to nie wysilił się ani trochę. Stworzenie czegoś takiego to pół godziny roboty dla osoby znającej się na rzeczy. Brak nagłówków, żadnych pogrubień... Koszmar jednym słowem. Tekst jest nieczytelny, panuje chaos i nieład. Jednym słowem miernota.

heh :) Dzieki za odpowiedz.Jak mógł byś trochę wiecej powiedzieć o co chodzi z tym pogrubieniem? Jakie pogrubienie i na co to? I te nagłówki bede bardzo wdzieczny za rozszerzenie tego bo widzę ze sie znasz na rzeczy tylko pamietaj ze ja sie nie znam na tym wiec nie krzycz

heh :) Dzieki za odpowiedz.Jak mógł byś trochę wiecej powiedzieć o co chodzi z tym pogrubieniem? Jakie pogrubienie i na co to? I te nagłówki bede bardzo wdzieczny za rozszerzenie tego bo widzę ze sie znasz na rzeczy tylko pamietaj ze ja sie nie znam na tym wiec nie krzycz

Po pierwsze podstawy pozycjonowania... Pogrubienie to nadawanie słowom kluczowym w tekście większej wagi poprzez umieszczenie danych słów, zdań w znacznikach <strong></strong>. Brak nagłówków <h1><h2> itd.. Warto na stronie głównej dodać taki nagłówek <h1>Nazwa domku, miejscowość np.</h1>. Ale ja za Ciebie tego robić nie będę, sam musisz się zapoznać z podstawami i to głębokimi.

Po pierwsze podstawy pozycjonowania... Pogrubienie to nadawanie słowom kluczowym w tekście większej wagi poprzez umieszczenie danych słów, zdań w znacznikach <strong></strong>

Dzieki wielkie za pomoc zmieniłem to na stronie, troche czytałem o tym i faktycznie dość sporo pomaga to w pozycjonowaniu dlatego jeszcze raz wielkie dzieki jak moge sie jakos odwdzięczyć gdzies,coś kliknać lubie to czy cos takiego to smiało wklejaj tu :)

Będę wdzięczny jeśli ktoś jeszcze dał by jakieś rady co można by było zmienić jeszcze na tej stronie. (wizytówce ;) )

Co do strony to spodziewałem sie ze nie będzie jakaś super bo głownie to mam stałych klientów którzy juz przyjeżdżaja od lat a strona to głownie zeby cos dac dodatkowo do wizytówki :)

Co do wyglądu, to po pierwsze powinieneś zainwestować w porządne (i w większej liczbie) zdjęcia domku, robione w ladna pogode gdy swieci słoneczko :) Te foty na stronie sa bardzo kiepskie i niezbyt zachecajace, strasznie smutne i ponure. Ogolnie strona bardzo kiepska, ale jak wsadzisz tam ladne fotki to będzie ok :)

Profesjonalne stoiska targowe - https://kornet.pl Proste strony internetowe, loga, wizytówki... --> moje projekty.

Co do wyglądu, to po pierwsze powinieneś zainwestować w porządne (i w większej liczbie) zdjęcia domku, robione w ladna pogode gdy swieci słoneczko :) Te foty na stronie sa bardzo kiepskie i niezbyt zachecajace, strasznie smutne i ponure. Ogolnie strona bardzo kiepska, ale jak wsadzisz tam ladne fotki to będzie ok :)

Wiem własnie pożałowałem paru groszy i sam te fotki robiłem i wyszło jak wyszło. Ale do nowej strony juz w przyszłości będą profesionalne :)

Narazie to jest na zasadzie prób i błędów i przy profesionalnej stronie bede juz wiedział co od razu zmienić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności