Skocz do zawartości

[program] SuperMini - desktopowa superszybka dodawarka do WebMini

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Ok wiec odpowiedz taka że nie będzie dodawania do prywatnych webmini? okazolowka przecież wiem jak to działa u ciebie w Don dodawarce ( masz w bazie danych tabele "pytania") wiec dla tego pytam i się "martwię" bo nikt roweru nie wymyślił, a łatwość edycji tej bazy musi być tak uważam, jak również zapisywanie pytań na które nie znalazł odpowiedzi. Jeśli uważasz ze to jest zbędne, niemam więcej pytań.

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ale naprawdę nie musisz się martwić pytaniami i odpowiedziami. Od tego jest ten program, żeby wszystko zrobił za Ciebie :) Zresztą jak nie sprawdzisz na swojej liście to się nie przekonasz - PW masz zablokowane, napisz do mnie na eukaonly@o2.pl.

PS. Już rozsyłamy programy...

Brakuje zliczania poprawnie opublikowanych podczas samego dodawania.

Przydałaby się jakaś opcja do szybkiego przesiania listy z "inny skrypt katalogu lub starsza wersja".

Program przelatuje przez webmini błyskawicznie. :piwo:

logo-sklepu-siteseo-sklep.png
Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO.
Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie

Co do ilości poprawnie opublikowanych - da się zrobić i dorobię.

Co do zarządzania listą:

1. odznaczasz wszystko

2. sortujesz po kolumnie wynik

3. zaznaczasz odpowiednie (SHIFT+pg dn)

4. klikasz przycisk "Odwróć" - zaznaczy pozycje (checkbox)

5. klikasz prawym przyciskiem myszy na tabeli i wyberasz odpowiednią akcję (np. usuń wybrane).

Punkty 1-4 możesz zastąpić wybierając z rozwijanej listy odpowiednią pozycję, w toim przypadku "Błąd strony".

Pamiętaj, że usunięcie pozycji z tabeli nie usuwa katalogów z bazy. W takim przypadku najlepiej skopiować ocalałe i stworzyć z nich nową bazę.

edit.

Dodawarka działa bardzo szybko, 400 wpisów przed chwilą dodałem w 35 sekund (na 25 wątkach, timeout na 10).

Nie znam esCata więc się nie wypowiem, ale komentarze w temacie ma niezbyt zachęcające. Z tego co kojarzę aktualizacje w esCat są płatne.

Myślę, że nawet nie ma co porównywać tych 2 narzędzi :) SuperMini ma darmowe aktualizacje i jest... demonem prędkości :D

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

okazwłoka: widzę, że Pan jednak jest dostępny skoro jest jak widzę aktywnym użytkownikiem forum, a nie odpowiada Pan ani na moje e-maile, ani na gg, ani na telefony. Nie ładnie :-( Wykonał Pan skrypt do monitorowania pozycji, miała być gwarancja roczna, a praktycznie wszystko co może być się sypie a Pan ignoruje moje informacje. Ile można czekać. Miesiąc, dwa, pół roku? Mam nadzieję, ze skontaktuje się Pan ze mną. Pozdrawiam. Wałejko

Forum nie jest najlepszym miejscem na załatwianie takich spraw. Ale niech będzie. Gwarancja roczna była, ale przypominam że po 3-4 miesiącach przebudowałem całkowicie skrypt i nie otrzymałem wynagrodzenia za to. Poza tym gwarancję dałem na poprawne sprawdzanie, a skrypt ciągle poprawnie sprawdza o czym niejednokrotnie pisaliśmy.

wszystko co może być się sypie a Pan ignoruje moje informacje

Sorry, ale jakie ignorowanie informacji? Wymieniliśmy 108 kb tekstu na gg (czyli ponad 100 tysięcy znaków) + 75 wiadomości email i conajmniej kilka rozmów telefonicznych.

Reagowałem na wszystkie informacje typu źle sprawdza pozycje itd.

Sorry że odpisuję tutaj, ale jeśli już publicznie takie rzeczy piszesz to muszę odpisać.

Forum nie jest najlepszym miejscem na załatwianie takich spraw. Ale niech będzie.

Jeśli nie ma innej opcji, to innego wyjścia nie było, bo Pan lekcewarzył każdy kontakt.

Gwarancja roczna była, ale przypominam że po 3-4 miesiącach przebudowałem całkowicie skrypt i nie otrzymałem wynagrodzenia za to (pytałem ile mam dopłacić, Pan powiedział, ze buduje go równiez dla siebie i nie chce zadnego wynagrodzenia). Poza tym gwarancję dałem na poprawne sprawdzanie, a skrypt ciągle poprawnie sprawdza o czym niejednokrotnie pisaliśmy. (tak, skrypt sprawdza, tylko ze inne wyniki sa wyświetlane dla mnie a inne dla klienta - zresztą, wysłałem scrina)

wszystko co może być się sypie a Pan ignoruje moje informacje

Sorry, ale jakie ignorowanie informacji? (widocznie Pan czyta tylko. A mi nie chodzi o to aby Pan tylko przeczytał). Wymieniliśmy 108 kb tekstu na gg (czyli ponad 100 tysięcy znaków) + 75 wiadomości email i conajmniej kilka rozmów telefonicznych. Tak, tylko to było w okresie kiedy Pan wykonywał skrypt, czyli gdzies pól roku temu.

Reagowałem na wszystkie informacje typu źle sprawdza pozycje itd. (Tak, było to z pół roku temu, przepraszam, ostatni raz odpisał Pan mi chyba z miesiąc, może dwa temu, ze według Pana wszystko jest ok)

Sorry że odpisuję tutaj, ale jeśli już publicznie takie rzeczy piszesz to muszę odpisać.

A w jaki sposób mogłem nawiazać z Panem kontakt? Kilka dni temu napisałem e-maila, z prośba aby nie ignorował pan moich informacji, i tez nie dostałem żadnej odpowiedzi.

Są już konkretne plany rozwoju: ...programu-plany/

Słabe te plany.

Po co komu kolejny program do Seokatalogów czy EasyDir?

Nie czas zrobić krok do przodu zamiast stale mielić to samo?

Jest tyle skryptów, do których by się przydała szybka dodawarka.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności