Skocz do zawartości

[program] SuperMini - desktopowa superszybka dodawarka do WebMini

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pomyśli o to żeby dodatkowe opcje w sofcie może byli jako pluginy, bo na przykład dodawarki do SEOkow i Sinooke już nie potrzebuje mam już 4 szt :D ( myślę ze wiele osób analogicznie) i płacić za takie update jak dla mnie bez sensu, ale kupiłem by jakieś nowe do obsługi czegoś czego niema w popularnych softach.

i płacić za takie update jak dla mnie bez sensu, ale kupiłem by jakieś nowe do obsługi czegoś czego niema w popularnych softach.

Przyłączam się do tego stwierdzenia.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Pomyślę nad tymi updatami. Jeśli nie będzie zbyt dużych problemów od strony technicznej, to czemu nie :)

• 2 tygodnie później...

Po tygodniu użytkowania, soft jak najbardziej OK dla szybkiego podlinkowania w sam raz.

Propozycje

1. Obowiązkowo obsługa proxy, webmini przy banowaniu IP usuwa wszystkie wpisy z tego IP, wiec warto w bazy publiczne strzelać z proxy

2. Nie działa kopiowanie - wklejanie z prawej myszki, kwestia przyzwyczajenia oczywiście do Ctrl+Insert ....

3. Czasami na publicznej bazie zwraca BŁĄD HTTP ( szczególnie przy dużej ilości wątków) ale wpis dodaje sprawdzałem ręcznie, wiec potwierdzenie wpisu nie działa i na tych co maja ten błąd, wtedy można wyciągnąć wpisy jak by potwierdzenie wpisu leciało i po tych co maja błąd.

Również można dodać opcje wyciąganie wpisy z tych gdzie odpowiedz jest że wpis jest w bazie.

4. Obsługa makrosów pobieranie URL z .txt,

5. Jakiś harmonogram by sie przydał, bo podlinkowanie 100 stron trocha to trwa tylko dla tego ze samo wystartowanie i dodanie projektu więcej czasu zajmuje

6.Szybkie kopiowanie projektów

Podpisuję się pod postem Maxa, ale poszedłbym dalej:

1. Ścieżka do pliku z linkami

2. Ścieżka do proxy

3. Ścieżka do pliku z tekstami

4. Start

5. Plik sukces

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

• 2 tygodnie później...

Oczywiście będzie poprawka do kilku rzeczy. W sumie mam już zrobioną detekcję katalogów dla większej ilości popularnych skryptów.

A w związku z aktualizacjami zastanawiam się jeszcze nad wprowadzeniem czasowego dostepu do aktualizacj. To rozwiązałoby cześniej podniesiony problem z aktualizacjami o platformy, z których i tak nie będziesz korzystał.

• 1 miesiąc temu...

Będą wprowadzane nowe skrypty, na początek będzie pksi 1.5 - trochę zabawy jest ze względu na różne zabezpieczenia. Raczej będzie to wprowadzone po planowanym urlopie, myślę że jeszcze w lipcu będzie ta aktualizacja. A później to się zobaczy jakie będą dochodziły. Myślę, że jakieś głosowanie wśród użytkowników supermini się zrobi na kolejność wprowadzanych skryptów.

W tym miesiącu muszę się jeszcze zająć DonLinkage + wypuścić nowy projekt, stąd raczej nie ma szans na czerwcową aktualizację. Ale kto wie, może się uda, postaram się :)

• 1 miesiąc temu...

Nie porównywałem skuteczności, ale zrobię takie porównanie. Myślę, że będzie lekko na + supermini, ale mogę się mylić.

Dosłownie jutro siadam do porawek SuperMini - w tym tygodniu bądź zaraz na początku kolejnego tygodnia można się spodziewać darmowej aktualizacji.

Po tej aktualizacji będzie już płatny dostęp do czasowych aktualizacji. Dzięki temu nie będzie trzeba płacić za każdą aktualizację osobno. Na przykład jeśli jakiś skrypt nie będzie potrzebny użytkownikowi będzie mógł poczekać z opłatą do następnej interesującej go aktualizacji, albo po prostu załapie się jeszcze z wcześniejszej opłaty aktualizacyjnej.

Już dziś można spodziewać się aktualizacji Supermini. Będzie to ostatnia aktualizacja darmowa.

Co zostało zrobione:

[x] przyśpieszenie zapisu/odczytu danych (szczególne znaczenie przy dużych listach)

[x] obsługa proxy dla dodawania

[x] podgląd ilość znaków dla opisu + możliwość wielokrotnego generowania

[x] detekcja skryptów: webmini, donmini, easydir, mediawiki, phpld, wordpress, otwartymini, qlweb, pligg, pksi

[x] poprawienie kilku zgłoszonych błędów

Wraz z tą aktualizacją następuje zmiana sposobu ich otrzymywania. Aktualizacje będą płatne, można wykupić czasowe aktualizacje. Ceny na poziomie:

- 1 miesięczny dostęp do aktualizacji - 50 zł netto

- 3 miesięczny dostęp do aktualizacji - 90 zł netto

Przy czym nie ma gwarantowanej ilości aktualizacji.

Wraz z następną aktualizacją będzie też podniesiona cena regularna SuperMini do 150 zł netto. Wraz z kolejnymi aktualizacjami cena będzie lekko wzrastała. Ceny aktualizacji nie będą zmieniane.

Stosowna informacja o zmianach będzie wysłana na mail do wszystkich użytkownków SuperMini.

W najbliższych planach:

- wprowadzenie obsługi pksi

- wprowadzenie definiowania txtCaptcha

Następnie:

- wprowadzenie obsługi seokatalogów

- podpięcie antigate.com do czytania obrazków zabezpieczających

Plany mogą ulec zmianie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności