Skocz do zawartości

[program] SuperMini - desktopowa superszybka dodawarka do WebMini

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

usuwanie wpisów do wszystkich skryptów, skrypt PiKocms - taka moja propozycja jak nie ma pomysłów. To miała być "desktopowa superszybka dodawarka" więc po co harvester,

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Przy robieniu UPDATE proszę o poprawę skryptu EASYDIR ponieważ w 80% pokazuje błąd "BŁĄD HTTP" a wpis i tak został dodany i nie ma jak pobrać linka do wpisu.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Proszę podaj więcej szczegółów. Na jakiej ilości wątków masz błąd http. Czy na mniejszej ilości wątków też to występuje? Zawsze na tych samych easydirach? Jeśli możesz podeślij kilka adresów, na których ten błąd występuje.

Problem pojawia się nawet na 1 wątku timeout 30sek - adresy podesle w wolnej chwili mailem. ( Adresy to prywatne zaplecze, więc o przeciążeniu serwerów nie ma co mówić)

W programie występuje duży problem z dodawaniem do Easydir, bardzo często pojawia się komunikat "błąd formularza", skrypt jest kopiowany z 1 poprawnej instalacji na inne domeny to eliminuję błąd skryptu ( wygląda na błąd aplikacji, innym softem dodaje w 100%). Trzeba kilkukrotnie uruchomić dodawanie by udało się dodać, czasami nie chce dodać wcale ( nie ma znaczenie ile wątków ustawie 1,2,3 problem i tak występuje).

86950ab577cd7f726d4af7db79a1c682_1.jpg

To ten czas tak szybko leci :( Po drodze było trochę problemów, ale już dziś powinna być gotowa aktualizacja.

Edit. Niestety się to przedłuża, mam pksi niby gotowe, ale dodawanie do pksi gotuje procesor. Muszę znaleźć i usunąć przyczynę.

Po uruchomieniu supermini będziesz miał info o dostępności aktualizaji, obecna wersja to 1.4. Updaty w supermini są płatne.

Jeszcze nie udało mi się pozbyć dużych obciążeń przy dodawaniu do pksi, analizuję cały kod w poszukiwaniu błędu.

@cinmar - jeśli możesz podeślij kilka takich adresów, ciężko szukać czegoś po omacku.

Jest dostępna aktualizacja SuperMini 1.5:

- dodany moduł pytań i odpowiedzi

- obsługa pksi 1.4 i 1.5 z zabezpieczeniami wbudowanymi, pytaniami oraz recaptcha

- rozszerzenie detektora do większej ilości skryptów i możliwość eliminowania rozpoznawania poszczególnych skryptów (przyśpiesza detekcję): webmini, donmini, mediawiki, wpcomment, phpld, easydir, wordpress, otwartymini qlweb, seokatalog, pligg, pksi, drupal, articlems.

PKSI oraz Seokatalog dość mocno obciążają procesor. Będę myślał nad zmniejszeniem obciążenia. W przypadku tych skryptów zalecam ilość wątków nie większą niż 10.

Moja cierpliwość się skończyła i niestety zmuszony jestem trochę krytycznie podejść do Tego softu bo pobierasz pieniądze, a robisz soft którego nawet nie przetestujesz. Pomijam wcześniejsze skrypty które miały dodawać do prywatnych katalogów a nie działy sam o tym wiesz bo wysyłałem ci poprawki, ale to mało istotne. Napisałeś ze obsługuje PKSI, ale ja udowadniam że ten soft do niego nie dodaje, i albo zaczniesz sprawdzać to co piszesz albo poprostu nie wydawaj softu bo ja nie będę robił Ci za testera softów. Odnośnie adresów moich katalogów to zmieniłem zdanie i nie podeślę, co nie zmienia faktu ze probelm występuje i liczę na jego poprawienie - na publicznych to również się dzieje wiec można przetestować. Poniżej zamieszczam screen Dodania do PKSI prywatnych i publicznych, z Twojej strony liczę na pokazanie ze obecna wersja działa i również zamieścisz krótki film lub screena z działającym dodawnaiem do PKSI ( prywatnym i publicznym) - bo u mnie nie.

Dodanie do prywatnego katalogu PKSI

7182b705b0d4c3db49eef21b3a602aec_1.jpg

Dodanie do publicznych PKSI

3fe03bb54e1540dbd1bb906500b57805_1.jpg

Dodanie do katalogu z palca ( w sofcie pokazuje Bład Formularza) a3.ajoj.neq3.com ( pytania uzupełnione w programie)

d6910ceb82cca59069cc905b00673eb2_1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności