Skocz do zawartości

[program] SuperMini - desktopowa superszybka dodawarka do WebMini

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę że wyszła nowa wersja, szkoda że aktualizacja kosztuje 50 zł, przy cenie programu 120 zł. Biorąc pod uwagę ilość skryptów, i błędy przy dodawaniu, zdecydowanie nie opłaca się, chociaż program dodaje szybko.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

robisz soft którego nawet nie przetestujesz.

Bzdura. Nie wiesz, nie pisz.

Napisałeś ze obsługuje PKSI, ale ja udowadniam że ten soft do niego nie dodaje.

Nie widzę żadnego dowodu. Popatrz na filmik, to jest dowód.

publicznych to również się dzieje wiec można przetestować

Patrz filmik

Poniżej zamieszczam screen Dodania do PKSI prywatnych i publicznych

Screen dodania nic nikomu nie mówi.

z Twojej strony liczę na pokazanie ze obecna wersja działa i również zamieścisz krótki film

Proszę, film z przygotowania projektu i dodawania (przy webmini jakaś stara baza jest):

https://i4a.pl/film/sm-part1.php (pksi,donmini,webmini)

https://i4a.pl/film/sm-part2.php (easydir)

PS. To, że program nie zawsze doda do katalogu, to normalna rzecz (siedzisz w tym długo, więc powinieneś to już wiedzieć). A pisząc "Odnośnie adresów moich katalogów to zmieniłem zdanie i nie podeślę" - jak Ci mam pomóc?

PS2. Twoja cierpliwość jest naprawdę kiepska - napisz na mail, zrobimy zwrot za opłatę aktualizacyjną, wrócisz do starszej wersji, możesz program odsprzedać. Nikt nikogo nie trzyma na siłę.

Zawsze gdy ktoś podsyła mi adres, do którego skrypt powinien dodać, a nie doda - sprawdzam dokładnie i modyfikuję, aż aż do skutku - sam wiesz.

@gerdi - już widzisz, dlaczego muszą być opłaty? Na spełnienie "prośby" @cinmara tracę ponad godzinę czasu, bo muszę przygotować projekt, filmik nagrać udowadniając, że program jednak robi to, co ma robić.

Oka nie chce mi się dyskutować na ten temat czy coś działa czy nie i to w pełni dobrze zrobione czy nie - dla mnie soft nie spełnia oczekiwań odnośnie PKSI ( przede wszystkim nie dodaje do priv) i dlatego więcej w tym temacie nie mam zamiaru pisać a koszt aktualizacji który zapłaciłem niech Ci wynagrodzi Twoją pracę przy stworzeniu tego filmu, bo mi się nawet przydał.

A i jeszcze dla testów dałem detekcje PKSI tak poniżej małe demo operacji.

O to wynik detekcji PKSI przez Twój soft.

0d5e0c2de3e29f73aeb3ea000e5ac14a_1.jpg

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

• 3 tygodnie później...

Sprawdziłem dodawarkę i faktycznie do PKSI prywatnych na hasło nie dodaje soft.

Do publicznych PKSI dodaje ale obciążenie procka to masakra! Mój i7 szedł na pełnych obrotach na żadnym sofcie nie widziałem takiego obciążenia więc serio przydałoby się to poprawic :pisze: Sprawdz jeszcze raz u ciebie prywatne pksi na hasło

Niestety tak ma rozszerzenie, którego używam w supermini, że przy obsłudze javascript procesor jest mocno obciążony. Do PKSI da się zrobić dodawanie bez obsługi js, więc będę się z tym bawił. Sprawdzę prywatne pksi.

Sprawdzałem i poprawiłem, dobrze ze przypomniałeś. Przed momentem wrzuciłem paczkę na serwer, wersja nie zmieniła się oczywiście, bo to tylko poprawki.

Był problem z identyfikacją pola z hasłem. Ważna rzecz: hasło musi mieć etykietę "Hasło". Tak jak ma etykietę "Adres strony:", "Opis powinien mieć 100 - 1000 znaków" itd. Inaczej nie przejdzie.

Druga możliwość ustawienia hasła, to unikalne pytanie i odpowiedź + zdefiniowanie w pytaniach w supermini.

PS. Wysłałem email do wszystkich, którzy mają wersję 1.5 z tą poprawką.

• 1 rok później...

Jako że ostatnio dość popularne na PiO stały się linki z K2, już w tym tygodniu (możliwe, że jeszcze dzisiaj) będzie aktualizacja supermini o możliwość wysyłania artykułów na portale Joomla z K2.

Dodawanie artykułów będzie się odbywało bardzo szybko - dokładnie tak, jak inne skrypty w SuperMini - nawet kilkaset na minutę.

SuperMini można kupić tradycyjne lub otrzymać go obecnie w promocji kupując xJoomera (informacje w temacie na PiO).

SuperMini - data zakupu 2013-04-08, późniejsze aktualizacje/rozszerzenia chyba były płatne ?

Tu chyba już dalej autora nie wspierałem ;)

Na jakich warunkach mogę otrzymać wersję dodającą do K2 ?

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Jeśli masz już SuperMini, to można wykupić aktualizacje:

Aktualizacje płatne:
- 1 miesięczny dostęp do aktualizacji - 50 zł netto
- 3 miesięczny dostęp do aktualizacji - 90 zł netto
Nie ma gwarantowanej ilości aktualizacji.

Druga możliwość obecnie (do czasu odwołania) kupić xJoomera i licencję na jeden komputer otrzymasz (nie trzeba mieć SuperMini, żeby skorzystać z tej promocji).

Sprawdzałem i poprawiłem, dobrze ze przypomniałeś. Przed momentem wrzuciłem paczkę na serwer, wersja nie zmieniła się oczywiście, bo to tylko poprawki.

Był problem z identyfikacją pola z hasłem. Ważna rzecz: hasło musi mieć etykietę "Hasło". Tak jak ma etykietę "Adres strony:", "Opis powinien mieć 100 - 1000 znaków" itd. Inaczej nie przejdzie.

Druga możliwość ustawienia hasła, to unikalne pytanie i odpowiedź + zdefiniowanie w pytaniach w supermini.

PS. Wysłałem email do wszystkich, którzy mają wersję 1.5 z tą poprawką.

o tę ;-)

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności