Skocz do zawartości

Spis Katalogow

michal

Rekomendowane odpowiedzi

Ale te co sa narazie to sa chyba wszystkie darmowe.  :? 

Co do katalogow zagranicznych to wlasnie system jest podzielony na platne i darmowe, ale jeszcze tego nie udostepnilem, bo nie jest skonczone.

Super, ale moim zdaniem powinien być jeszcze jeden podział dosyć ważny - podział ze względu na możliwość dodania polskojęzycznej strony (może nie podział ale chociaż jakiś znaczek)

...

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

hm duzy tych kategorii

To moze inaczej. Moze warto zrobic wykaz wszystkich katalogow tak jak jest teraz i do tego napisac ladny mechanizm do wyszukiwania wg roznych kryteriow np:

- platne/darmowe

- linki bezposrednie/linki przez proxy

- polsko i obcojezyczne

Tymczasem oprócz znaczka czy płatne IMO przydałby się znaczek, czy ma linki bezpośrednie i ewentualnie czy trzeba płacić linkiem zwrotnym

Wydaje mi sie, ze info o rodzaju linku jest zbedne, tym bardziej ze coraz czesciej pojawiaja sie linki przez proxy uzywajac zapytania link:.

Co do linku zwrotnego to jak najbardziej.

moim zdaniem powinien być jeszcze jeden podział dosyć ważny - podział ze względu na możliwość dodania polskojęzycznej strony (może nie podział ale chociaż jakiś znaczek)

No tak, o tym wogole nie pomyslalem, ale to jest chyba wazne.

Moze warto zrobic wykaz wszystkich katalogow tak jak jest teraz i do tego napisac ladny mechanizm do wyszukiwania wg roznych kryteriow

Tez nad tym pomysle.

graff

Dzisiaj dodam.

Wydaje mi się, że przydatna byłaby również informacja z których katalogów można usuwać własne wpisy.

Nie wiem czy az tak szczegolowo powinno byc to opisane. W koncu jak sie wejdzie do jakiegos katalogu to decyzja czy sie chce w nim umiescic wpis zalezy od zainteresowanego. Ja napewno nie umieszczam wpisu w katalogu, bo ktos mi powiedzial ze taki katalog istnieje.

Musze sam zobaczyc jak ten katalog wyglada, co oferuje i wtedy podejmuje decyzje o dodaniu wpisu.

Michał, proponuję na teraz półśrodek:https://www.zeszyt.pl/addurl.php

A moze bys zrobil cos takiego jak dodawanie linkow, a przesylalo by ci maila (cos takiego, bo wkoncu nie kazdy ma skonfigurowanego Outlooka, czy inny program pocztowy :D ), a do wpisania bylo by co tam chcesz. Kazdemu by to ulatwilo prace :roll:

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności