TheMatthew173 Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Katalog stał się (dla niektórych stety, dla innych niestety) ponownie płatny. Obniżyła się cena wpisu oraz ceny poszczególnych wyróżnień. Ponadto dodałem kilka usprawnień takich jak możliwość wpisu dla 10 stron tańszym kosztem i wiele, wiele więcej. Dodatkowo istnieje opcja umieszczenia linka na stronie głównej i wszystkich podstronach. Naturalnie mam dla Was kilka kodów Pamiętajcie, aby przeczytać dokładnie regulamin. Proszę potwierdzić otrzymanie kodu, w przeciwnym razie wpis zostanie odrzucony. Wpis zwykły: pijo1 pijo2 pijo3 pijo4 pijo5 pijo6 pijo7 pijo8 pijo9 pijo10 pijo0 Kocham Polskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylar Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Co się stało z AdSense? Usunąłeś reklamy czy Google się zorientowało o naruszeniach? Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolka__ Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Dzięki za pijo9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrml Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Dzięki za pijo7 multikonta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str9led Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 dzieki pijo10 pijo8 pijo6 Darmowy SEO Katalog - dodaj swoje strony - SEO Katalog - dodaj swoje strony - Darmowy SEO Katalog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMatthew173 Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Kilka kodów nie zostało potwierdzonych! Proszę o potwierdzenie, w przeciwnym razie jutro rozdam te kody innym. Kocham Polskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadow_no Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 pijo1 - dzięki Sklep VATS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxrrr Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 pijo2 - wykorzystałem, dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga191 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Dzięki za pijo3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMatthew173 Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Mam dla Was kolejne kody, tym razem do mojego nowego katalogu. Chcesz zdobyć kod? Zasada jest prosta: napisz mi PW lub na e-mail realmati@onet.pl ilość stron jaką możesz dodać do mojego katalogu. Osoby z największą liczbą stron (nie licząc zaplecz) oraz osoby najszybsze dostaną ode mnie kody Powodzenia! Kocham Polskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budomaxparkiety Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMatthew173 Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Łapcie darmowe kody do katalogu Apps-Forum.pl Wpis zwykły: PiO1 PiO2 PiO3 PiO4 PiO5 Wpis silver: PiO6 PiO7 Dodaję tylko strony osób, którzy potwierdzą wykorzystanie kodu. A i jeszcze jedno - na jedną osobę przypada tylko jeden kod. Kocham Polskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylar Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 PiO6 dzięki! Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anti888 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 PiO5 - wykorzystane. Dzięki bardzo! PiO7 chyba ktoś nie zgłosił. Niestety w porę nie doczytałem że jeden kod/osoba. PiO4 do odzysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavlo911 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 PiO3 wykorzystane, dzięki Pozycjonowanie stron Gdańsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.