Skocz do zawartości

[PREZENT] 100 blogaskow AA z okazji Dnia Wiosny. Częstujcie sie i nie zepsujcie ;)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Może jak bys wszedł do działu narzędzi to znalazł bys coś więcej niż jeden program.

Za moich czasow jak sie zaczynało, to się samemu probowało coś znaleźć.

Moja wiedza jest ograniczona bezkresem wiadomości jaki można znaleźć tu, w sieci, własnymi testami.

BTW zainteresuj się tym https://www.forum.optymalizacja.com/topic/156261-program-wyszukujacy-w-katalogach-preclach-google-sie-pr/page__st__1080#entry1200757

dodtajesz 2 bardzo dobre narzędzia za jedyne 301 netto - jak będziesz umial je wykorzystac to szybko Ci sie to zwroci

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Każda lista która jest publiczna traci na wartości i to w kilka chwil po jej upublicznieniu. Wiem coś na ten temat bo handluję tym, czasem jest tak że po godzinie, dwóch od wystawienia w sklepie jakieś listy już z 30% adresów gdzie dało się dodać linka jest poblokowane, albo nagle link z dofollow jest nofollow.

A czyja to wina?, tych co dodają śmieci, jak tak dalej pójdzie to tylko prywatne miejscówki będą się nadawać do zdobywania linków.

ja1 -> handlujesz listami i się przyznajesz otwarcie, że w godzine od sprzedaży 30% listy jest kaputt ? Więc reszcie sprzedajesz niepełnowartościwe bazy. Nieładnie :D

Natomiast co do softów dodających do wordpresów publicznych, proponuję porównać nie tylko szybkość ale i SKUTECZNOŚĆ, bo wydaje mi się że to jest naważniejsze w bazie publicznej :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

E tam no trochę tu przesadziłeś straseusz z tymi niepełnowartościowymi bazami. Padają tak szybko jedynie jakieś w miarę wartościowe listy, gdzie można uzyskać linka (jak się dorwią do nich i wrzucają co i jak popadnie admini blokują) , a ich dużo nie sprzedaję bo muszę mieć coś dla siebie :zeby:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności