Skocz do zawartości

[startup] Turboprecel.pl - baza precli z dodawarką, 3 różne skrypty, bonusy na start

Turboprecel.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Spokojnie, wszystko dalej działa. Do tematu zaglądam w miarę regularnie, tylko się nie loguję jeśli nie muszę.

@jezyk403

Doładowanie poszło.

A co dalej z projektem i w ogóle?

Nie ukrywam, że na razie zainteresowanie jest takie sobie (choć coś tam się kręci) więc serwis zszedł na boczny tor, bo z czegoś trzeba żyć. Na chwilę obecną go nie rozwijam a jedynie utrzymuję i moderuję, ale mam zamiar utrzymywać go dalej, również dla własnych potrzeb.

W dalszej przyszłości być może wypuszczę następne oprogramowanie. Możliwe, że jako rozwinięcie serwisu, możliwe też że jako osobną aplikacje desktopową/webową. Pomysłów na kierunek rozwoju mam kilka, jednak na razie to luźne plany i sprawy na pewno nie będą toczyły się szybko bo muszę coś jeść. ;)

Swoją drogą, jeśli ktoś ma jakieś sugestie, albo brakuje mu jakiegoś rodzaju oprogramowania na rynku seo to jestem otwarty. Zwłaszcza, że jeśli zrobię jakiś desktop to na początek pewnie udostępnię za free bo nie będę miał kosztów stałych.

Jeśli promocja nie jest ograniczona czsowo jak piszesz w pierwszym poście, to i ja proszę o bonus. mail przy rejestracji to gielo(at)twoja-pozycja.biz

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności