Skocz do zawartości

Dodanie strony do google...

gizmoo3

Rekomendowane odpowiedzi

Przecież zergavis napisał jasno, że strony indeksowane są ze sporym opóźnieniem. Na na zaindeksowanie jednej ze stron czekałam ostatnio prawie 2 tygodnie, chociaż G linki do niej znalazło po kilku godzinach... Trzeba uzbroić się w cierpliwość i tyle ;).

Zamiast siedzieć cały dzień na forum pograj sobie w fajne gry flash. Możesz też przejrzeć katalog stron (łączny PR=666 :P) i oczywiście dodać tam swój link.

Masz 13 lat? Kup sobie takie ściągi, będziesz dżezi! :-)

Sprzedam linki z PR5, www.php-fusion.pl - info na PW.

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ale powiedzcie mi jak to jest że komuś opłaca się robić taka aukcje?? Po pierwsze przygotowanie jej, potem korespondencja z klientem, ew. telefon, dalej wystawienie faktury, wysłanie jej!! To wszystko kosztuje czas , i opłaca im sie to za 5 zeta?

a kto powiedzial ze oni wystawia fakture...

kontakt tylko przez mail...

ktos pewnie w biurze siedzi i sie nudzi to bedzie pisal....

Chcesz kupić Kolektory słoneczne. A może tylko poczytać o tych kolektorach. A najlepszym źródłem informacji będzie Blog Kolektorowy

Oplaca im sie nabic kilka pozytywow,

sam na poczatku tez troche pi****l sprzedawalem by byc na allegor 'wiarygodny' ;)

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Kilka dni powiadasz ;) no to widze ze jestes tak samo dobry jak jor.pl :)

Dokładnie to 19 godzin 43 minuty i 58 sekund.

Mamy dział Testy zapraszam sprawdzić, zanim zacznie pisać głupoty.

Gdybyś czytał dokładnie zauważył byś pewnie, że użytkownik gizmoo3 napisał:

dodawanie strony przez adurl to dla mnie jakas bzdura, kilka linków, chocby w stopce na tym forum i po kilku dniach macie zaindeksowaną domene....

Gdybyś zwrócił uwage na ten fragment, który specialnie dla ciebie pogrubiłem mógłbyś zobaczyć ze obraziłeś mnie bez podstawnie i nalezą mi sie przeprosiny :jezyk1:

Jak masz problemy z czytaniem postów to nie moja wina już, jakbyś zrozumiał co napisałem to by była inna sprawa, po dodaniu linka tutaj na forum w stopce google indeksuje a nie przez add url, a z taką ikonką to możesz na gadu gadu rozmawiać.

A przeprosiny to może znaleźć tutaj:

Tu

ps. nie mogłem się powstrzymać w ramach akcji jak lubimy onet.pl

Twoja łaska nie zna granic.

kurde taka firma jak jor promuje sie na allegro ? :) co to sie z fobrymi firmami dzieeje ;)

Miejsce do sprzedazy dobre jak kazde inne. Do promocji marki niekoniecznie :D

Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution

Forza MLKS Woźniki Śląskie!

• 2 tygodnie później...

Witam,

dawno mnie tu nie było :bije:. Menek podrzucił mi link do tego tematu, więc pomyślalem, że napisze w imieniu firmy parę słów...

Oczywiście sam również uważam, że usługa jest nieco śmieszna, ale trzeba na to spojrzeć z innej strony:

a) Aukacje nie są po to by zarobic te 5 zł - to opłata symboliczna, tu chodzi o promowanie Jor.pl - zawsze to kolejne miejsce gdzie ktoś ma styczność z Jor.pl. Powiem więcej, wiele osób które kupiło tą usługę, zakupiło również konta w Jor.pl, a wiele też nie kupowało, ale zadawało dodatkowe pytania co do oferty na gg, a potem dokonywało zakupu kont.

;) Allegro.pl to inny rynek... jasne, że dla nas taka usługa jest śmieszna, ale co ma zrobić osoba, która zrobiła sobie stronę o np. swoich rybkach, czy ulubionym zespole muzycznym i nie wie jak ma szybko dodać stronedo google? Większość tego typu osób robi hw ramach hobby proste strony i najzwyczajniej w świecie chce się tym podzielić z innymi nie wgłębiając sie bardziej w tworzenie stron www, optymalizacja, pozycjonowanie, czy zagadnienia zwiazane z hostingiem - i właśnie dla nich za symboliczne 5 zł dodajemy stronę do indexu.

c) Te aukcje były z założenia, że będzie to jednorazowa "akcja", aczkolwiek google nas w tym upewniło, gdyż jak już większość zauważyła, teraz strony idexują sie nieco dłużej :).

Zdarzyło się nam już, że strona nie była zaindexowana w ciagu 72 godzin, wiec oddaliśmy pieniądze x 2 (tego nie było w treści aukcji, ale tak postanowiliśmy).

d) 5 zł to nie dużo, ale wiele osób kupiło po 4 tego typu "usługi", więc później robią się z tego juz jakieś kwoty... nie duże, ale zawsze. Co do faktur, to ksiegujemy oczywiście wszystko, aczkolwiek faktury wysyłamy na życzenie, za dodatkową opłatą listem poleconym.

To tyle w kwestii aukcji. Jeżeli komuś one tak bardzo przeszkaszały, czy śmieszyły to proszę sie nei martwić - już więcej takich nie będzie :)

Pozdrawiam i życzę szybkiej indexacji nowych stron w google, oraz wysokicvh pozycji! ;)

Tani Hosting - od 7 lat w sieci!

Chcesz zacząć zarabiać konkretne pieniądze i budować ze mną biznes? Napisz na pw.

Nie, nie Panowie, nie o to chodzi.

Tak jak mówiłem, takie"śmieszne aukcje" zdobywają nowych klientów. Poza tym, tak jak już wcześniej wspominałem - sam uważam, że jest to nieco śmieszne, ale dla osób całkowicie "zielonych" taka usługa jest sensowna.

Allegro jest medium jak każde inne.. home.pl też tam czasem sprzedaje i nie ma w tym nic złego, po prostu warto czasem pojawić sie na Allegro, gdyż jest to stosunkowo tania i skuteczna reklama, a czasem i dobry kanał sprzedaży.

Tani Hosting - od 7 lat w sieci!

Chcesz zacząć zarabiać konkretne pieniądze i budować ze mną biznes? Napisz na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności