Skocz do zawartości

Dodanie strony do google...

gizmoo3

Rekomendowane odpowiedzi

Jor rób jak uważasz. Może zdobyłeś sobie klientów 16 latków robiących strony o rybkach akwariowych, ale skutecznie zniszczyłeś sobie opinię na tym forum.

Wiesz z czym teraz kojarzy mi się Twoja firma?

Z licealistą, który zakupił resellera w niemczech i teraz sprzedaje konta w Polsce.

Czyli:

obsługa klienta = 0

Poważnie nadszarpnąłeś zaufanie do swojej marki.

Zresztą rób jak uważasz.

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jor rób jak uważasz. Może zdobyłeś sobie klientów 16 latków robiących strony o rybkach akwariowych, ale skutecznie zniszczyłeś sobie opinię na tym forum.

Opinię wśród kogo? Wśród "pozycjonerów"? Bez przesady.

Widziałem już głupsze rzeczy robione przez większe marki (np. pixele machiny). Ponadto ktoś tu kiedyś (chyba Edyta) dobrze napisał, że na allegro prawie nie ma szanujących się pozycjonerów, za to jest masa klientów.

Generalnie na miejscu Jor miał bym głęboko w poważaniu, że na jakimś tam forum się ze mnie śmieją z powodu jakiejś tam dyskusyjnej strategii marketingowej którą prowadzę. Jeśli jest skuteczna należy prowadzić ją dalej.

Wnioski o zepsuciu marki może wyciągnąć ktoś, kto w tym siedzi głęboko i allshit kojarzy mu się z pokemonami. Większość klientów nie należy do tej kategorii. To że allegro zdominowały pokemony jest tylko i wyłącznie naszą winą. Chociaż z tego co widziałem ostatnio, sytuacja troszkę się poprawia i pojawiają się oferty cenowe w rozsądnych granicach (od 700 PLN). Co prawda nikt tego nie kupuje - myślę że większość profitów z tworzenia takich aukcji przechodzi poza allegro.

Jor wytłumaczył swoją strategię wszem i wobec, dlatego w moich oczach niczego nie stracił.

Poza tym ten temat jest bzdurny :angry:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności