Skocz do zawartości

Strona poleciała w dół po wyłączeniu na 2 dni

jakublu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich szanownych forumowiczów. Na moje pytanie nie znalazłem odpowiedzi więc postanowiłem napisać temat. Strona została wyłączona na 2 dni z powodu awarii systemu, po tym zaliczyła spadki ok. 10 pozycji we frazach które były w top3. Minął już tydzień strony nadal są ~10pozycji, przez ten tydzień linkuje, dodaje artykuły odnośnie tych fraz, jednak nie widzę efektu. Proszę o radę. Pozdrawiam.

myslalem ze jest jakis konkretny okre czasu po jakim czasie fraza wroci na ta sama pozycje oraz że wroci na pewno w miejsce w poblizu poprzedniej pozycji. Mam kolejne pytanie. Czy jest przykladowo pozycjonuje fraze czarne sluchawki sony to jest sens anchorów slcuhawki, sony, czarny/czarne ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności