Skocz do zawartości

na co wydać ok 1000zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opisy zaczynam właśnie pisać swoje, część była moich ale później było już kopiuj wklej bo zobaczyłem że konkurencja tak ma i żyje. Czas to zmienić. Linkowanie wew. sklep oparty na najnowszej prestashop. Czy na stronie produktu gdzieś w treści dawać odnośnik np. do kategorii produktów lub innego produktu. ?

Zdecydowałem się na WP katy u MrFrog

@ qba505 - Dziękuje za wybór mojej oferty. Mam nadzieję, że będziesz zadowolony :)

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja wiem czy 800 dla produktu to nic? Dla produktu jest łatwo zdobyć top 1, potem niech 25% z tych ludzi wejdzie do sklepu i przy konwersji 2% masz 4 klientów miesięcznie.

Moim zdaniem warto pozycjonować też te niszowe produkty, zwłaszcza jeśli masz na nich dużą marżę, albo jeśli są często kupowane w komplecie z innymi produktami.

Jak wyżej pisałem mam 2 blogi tematyczne jednak słabo linkowane, projekt z donlinka i blackpressa. Jak myślicie z od ilu stron własne zaplecze zaczyna mieć moc ? Tak sobie pomyślałem, może by zrobić forum i samemu sztucznie nabijać posty. Przy okazji co nieco linkując.

Własne zaplecze ma moc już od jednej strony, kwestia tylko ile stron zaplecza trzeba na Twoje frazy?. Postaw 10 stron zaplecza, podlinkuj, jak będzie mało postaw następne 10 stron, jak będzie mało następne 10 i tak w kółko, aż będziesz miał wystarczającą ilość stron zapleczowych.

Dodawaj od 1-3 wpisów / dzień, przeznacz dzień lub 2 wolne od linkowania.

co za gość... jakieś testy robiłeś na ile na 2 domenach>??? Totalne bzdury piszesz w tych swoich postach, nie tylko w tym

uczę ludzi pozycjonowania a nie potrafi zrobić 301 na domenie

https://www.google.co....pl&btnG=Search

weź się ogarnij, poczytaj najpierw dział dla początkujących a później ucz ludzi pozycjonować.

Zgadzam się z Tobą że piszę bzdury. Porównaniu do Ciebie czytam różne działy również dla początkujących, bo Ty jako profesjonalista możesz już nie czytać, możesz natomiast nie wiedzieć że spamowanie do 30 katalogów może poważnie zaszkodzić stronie.

Nie mam pojęcia jakie doświadczenie ma osoba pytająca na forum w tym kierunku, zamieści 30 wpisów takich samych przez 7-8 dni i może sie to tragicznie skoczyć, ponieważ zamieści wpis doda warką bez unikatowej treści,

Co ja się będę rozpisywał jak piszę totalne bzdury.

Opisy zaczynam właśnie pisać swoje, część była moich ale później było już kopiuj wklej bo zobaczyłem że konkurencja tak ma i żyje

Skoro konkurencja ma kopiowane i jakoś żyje to ty napisz w 100% swoje unikalne i powinieneś mieć na nią przewagę w tej kwestii.

Idealny katalog stron dla twojej witryny- dodaj swoją stronę bezpłatnie.
Polecam serwisy o zdrowiu i urodzie: pieknojestwtobie.com oraz twojmedyk.pl

Z mojego doświadczenia mogę powiedzieć iż mi zaszkodziło linkowanie strony docelowej z publicznej bazy publikera właśnie na poziomie 30-40 linków dziennie.

Jakość jakość i jeszcze raz jakość nie ilość.

Idealny katalog stron dla twojej witryny- dodaj swoją stronę bezpłatnie.
Polecam serwisy o zdrowiu i urodzie: pieknojestwtobie.com oraz twojmedyk.pl

Dodawaj od 1-3 wpisów / dzień, przeznacz dzień lub 2 wolne od linkowania.

co za gość... jakieś testy robiłeś na ile na 2 domenach>??? Totalne bzdury piszesz w tych swoich postach, nie tylko w tym

uczę ludzi pozycjonowania a nie potrafi zrobić 301 na domenie

weź się ogarnij, poczytaj najpierw dział dla początkujących a później ucz ludzi pozycjonować.

Zgadzam się z Tobą że piszę bzdury. Porównaniu do Ciebie czytam różne działy również dla początkujących, bo Ty jako profesjonalista możesz już nie czytać, możesz natomiast nie wiedzieć że spamowanie do 30 katalogów może poważnie zaszkodzić stronie.

Nie mam pojęcia jakie doświadczenie ma osoba pytająca na forum w tym kierunku, zamieści 30 wpisów takich samych przez 7-8 dni i może sie to tragicznie skoczyć, ponieważ zamieści wpis doda warką bez unikatowej treści,

Co ja się będę rozpisywał jak piszę totalne bzdury.

Kolego powieś pisać poradniki dla początkujących.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności