Skocz do zawartości

na co wydać ok 1000zł

Rekomendowane odpowiedzi

zamieści 30 wpisów takich samych przez 7-8 dni i może sie to tragicznie skoczyć

Dam tobie 10 stron zamieścisz 30 takich samych wpisów do katalogów czy do czego chcesz, jak to skoczy się "tragicznie" dla tych stron dam tobie po 500 zł za każdą, jak to nie zadziała to ty mi odpalisz po 1000zl za każda, oczywiście spiszemy umowę.

p.s Nie trzeba być profesjonalista żeby zrozumieć ze jak by można było zaszkodzić 30 tu wpisami obojętnie jakimi stronie, to 99% Polskiego SEO "katalogowało" by strony konkurencyjne

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak jak mówią doświadczeni userzy, nie jest problemem nie wiedzieć czegoś na swój użytek. Problem zaczyna się wtedy gdy ktoś na podstawie tej niewiedzy zaczyna uczyć innych. Tak jakby test był nie wiadomo jak drogi. Lepiej powtarzać głupoty niż testować na domenach a nie słowach.

Już nawet nie chce mi się śmiać z tego.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

MaxPan, czemu tylko 10 stron?, ja dam nawet 100 stron i jak nie skończy się tragicznie chcę tylko 100 zł od strony, nawet sam te opisy porobię takie same i je dodam do katalogów, jeszcze mogę podlinkować je, ale to już za dodatkową opłatą :D .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności