Norbert Majchrzak Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Witam wszystkich, nie jedno krotnie czytałem o tym forum tu i tam od dawna zamierzałem się zarejestrować, no i jestem. Zarejestrowałem się tu w celu zdobywania doświadczenia i nowej wiedzy. Zajmuje się tworzeniem stron i pozycjonowaniem, wszystkiego uczę się sam i na własnych błędach, zawsze brakowało mi w moim gronie osób doświadczonych w tych dziedzinach z którymi mógł bym podyskutować no i dla tego tu jestem. Jeżeli walne jakieś głupoty albo coś źle zrobię to proszę nie krytykować jestem nowy i pewnie chwilkę mi zajmie zanim opanuje panujące tu zasady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenafik Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Greenafik Soundless Video Tutorials for Adobe Photoshop, Illustrator and more... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plem Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Witam i zapraszam Twoje stare auto już nie nadaje się do jazdy? Jeśli tak to polecam Ci https://wigmet.pl/. Płatność gotówką , rozsądne stawki napisz lub zadzwoń dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mianle Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 dzień dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinos75 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Witaj na PiO https://filmy-dronem.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIABLO73 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 WiTajjj na PIO Baza stron z wysokim Page index Authority 41 i Domain Authority 30Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pumpek Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Również witam nowego kolegę www.inspirowaniruchem.pl - Treningi Personalne w Szczecinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MixKosa Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Witaj po stronie mocy seo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.