_Michal_ Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Witam, poszukuję rozwiązania, które pozwoli zarządzać bazą zdjęć i opisów produktów sklepu internetowego. Każdy produkt będzie mieć swój folder ze zdjęciami i opisem. Dodatkwowo musiałaby być możliwość udostępniania z tego miejsca grafiki do sklepu internetowego i allegro - nie zdjęć, ale grafiki znikomej wagi. Poza tym nie będzie żadnych powiązań z serwisami zewnętrznymi. Dostęp do dysku musi być z dowolnego miejsca. Będę wdzięczny za sugestie jak to najlepiej rozwiącać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miz Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 chmura srura.. temu podoła dowolny zwykły hosting za 100 zł rocznie ;-).. pozdrowienia. googlerulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michal_ Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Nie napisałem, że na komputerze każdego użytkownika powinien być folder, który pozwoli dodawać udostępnione dla innych dane poprzez skopiowanie do niego plików. Zastanawiam się nad zwykłym hostingiem, ale nie znalazłem klienta, który działałby na takiej zasadzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebReklama Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Dedyk / VPS + samba + szyfrowanie powinno to załatwić w sposób bezpieczny. cPanel tez ma jakąś taką opcję udostępniania, ale jak to dokładnie działa nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielonykks Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Dropbox, google drive ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JavaMastah Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Kopiujesz Dropboxa Na powaznie, konta per klient + jakis klient webdav? Amazon S3 + webdav? Tiktalik Files + webdav? (taniej niz amazon) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.