Skocz do zawartości

AdSense i osoba niepełnoletnia

TheMatthew173

Rekomendowane odpowiedzi

czy mogę po prostu zmienić dane konta, bez tworzenia nowego? Na tym obecnym mam dość pokaźną, zarobioną sumę - nie chciałbym jej tracić.

Jeżeli masz na myśli zmianę właściciela konta adsense to nie. Jeżeli numer konta bankowego to tak.

Jak już założyłeś na siebie konto AdSense, i masz 'pokaźną' sumkę to zakładam, że potwierdzałeś już rachunek bankowy poprzez przelew testowy - jak wszystko się udało to ja będąc na twoim miejscu bym już kontynuował z tym kontem - zaznaczam, że ciągle nie pochwalam..

Pzdr

M.

Ale jest przecież możliwość zmiany właściciela konta w opcjach.

Jest możliwość zmiany nazwy osoby kontaktowej ale wg poniższego to nie jest tożsame ze zmianą 'podmiotu', na który zakładano konto.

Nazwa odbiorcy, której będziemy używać przy adresowaniu naszej korespondencji do Państwa. Nie jest to nazwa podmiotu, na rzecz którego będą uiszczane płatności. Płatności będą dokonywane na rzecz podmiotu, któremu przydzielono nazwę odbiorcy płatności.

Edytowane:

Znalazłem ptk. w regulaminie:

18.10 Uczestnik nie może odsprzedać, przenieść ani zbyć swoich praw wynikających z niniejszej Umowy. Jakakolwiek próba podjęcia takich działań może skutkować rozwiązaniem niniejszej Umowy, za które Google nie ponosi odpowiedzialności.
Źródło

Pozdrawiam

M.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności