Skocz do zawartości

[podpowiedz] Agrowypoczynek.pl

cheesy

Rekomendowane odpowiedzi

Koniec i basta! ;-)

W tym temacie jak i kilku innych poruszalem kwestie wstawiania w komentarzac slow kluczowych.

<!-- keywords keywords keywords keywords keywords keywords keywords keywords keywords keywords keywords keywords keywords keywords keywords keywords keywords keywords -->

Czesc z Was odpowiedziala mi, ze to spam, czesc, ze nie, ale wiekszosc stwierdzila, ze wiekszosc wyszukiwarek to pomija.

Faktem jest jednak, ze co najmniej Onet to analizuje i czerpie z tego dane. Na interesujace mnie slowa kluczowe i frazy na pierwszych stronach wynikow wiekszosc stron posiada keywords w komentarzach.

W Google pozycje mam stosunkowo wysokie - w Onecie... lepiej nie mowic.

Wiec basta! Wstawiam do meta keywords w omentarzach!

P.S. Czekam jestem Waszej opinii. Popelnie blad, czy czas najwyzszy?

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

na onet i na wp to dziala...

tylko pytanie.. co sie stanie jak ktos Cie zglosi...

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Dobrze Ci napisał ktoś wyżej. nie masz meta tagu index, follow - to raz. Dwa wg mnie brak praktycznie linków na stronie. A trzy (teraz widzę), każda podstrona ma taki sam tytuł :) . Trzeba lepszych opisów w description (copywriting się kłania, klienta trzeba zaintrygować i zaciekawić.

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

Dobrze Ci napisał ktoś wyżej. nie masz meta tagu index, follow - to raz. Dwa wg mnie brak praktycznie linków na stronie. A trzy (teraz widzę), każda podstrona ma taki sam tytuł  :) . Trzeba lepszych opisów w description (copywriting się kłania, klienta trzeba zaintrygować i zaciekawić.

Nie bardzo Cie rozumiem...

Strona ma zaindeksowanych przez Google 425 linkow, a przez MSN ponad 1000. Wsysoka pozycja w Googlach.

Co do Description. Nie o to mi chodzi, ze internauci nie reaguja na description, tylko o to, ze pozycja w Onecie slaba, a to chybza zupelnioe co innego...

a jak to sprawdziłeś ?, wejdźna  

https://www.widexl.com/remote/link-populari...rity/index.html

i w okienku wpisz swój adres i zobacz ile masz linków do siebie a ile mają inni

Wedle Twojej sugestii!

Najwieksi konkurenci:

Agroturystyka. pl - 83 linki (G); 1341 (all)

Wakacje.agro. pl - 166 linkow (G); 2947 (all)

Goscinnawies. pl - 36 linkow (G); 630 (all)

Agrowczasy. com - 41 linkow (G); 4874 (all)

Moj https://www.agrowypoczynek.pl - 352 linki (G); 43228 (all)[/b]

Co zrobic aby zwiekszyc staty???

Wbij się na jedno z dwóch pierwszych miejsc w googlach...

ponad 90% internautów klika tylko w pierwsze miejsce (ew. 2 pierwsze), 9% nie zchodzi ponizej 6 (widoczne bez przewijania w dół) i pewnie w tym jest ta twoja setka (2-3%)

Tak mniej wiecej by sie zgadzalo, sprawdzalem przed momentem w onecie na dzis 800 poszukiwan agroturystyki.

200 - wczasy

400 - turystyka

Dajmy na to 1500 w sumie

Onet szacuje sie stanowi 25% polskich wyszukiwań.

Czyli w necie w polsce dziś tego szukano 6000 razy.

1% z tego to 60 :)

czyli 2 - 3 twoje to bedzie od 120 - 180 :)

heh, a jak moje gdybania mają się do rzeczywistości ??

masz podgląd statsów real-time czy odświeżane co 24 h ??

ile dzisiaj uniq złapałeś ??

AirMan

Wbij się na jedno z dwóch pierwszych miejsc w googlach...

ponad 90% internautów klika tylko w pierwsze miejsce (ew. 2 pierwsze), 9% nie zchodzi ponizej 6 (widoczne bez przewijania w dół) i pewnie w tym jest ta twoja setka (2-3%)

... okej, ale każdy przypadek warto indywidualnie potraktować. Tutaj przegląda się więcej ofert, gdyż wybiera się miejsce na ewentualny wyjazd pod kątem lokalizacji, warunków, urządzenia pokoju, ceny, oferty dodatkowej, stanu cywilnego córki gospodarzy...

Wątpię, by wielu osobom od razu przypadała do gustu strona spod numeru jeden, czy znajdującą się na pierwszej stronie jedna z kilku ofert.

Więc można spokojnie przyjąć, że dla agroturystyki celem jest przynajmniej pierwsza strona wyników, a nie pierwsze miejsce. To nie dzwonki.

Szy.

99% wejsc na strone jest z Google. Statystyki sa calkiem, calkiem., ale jakby nie patrzyl skupiam tylko ok. 50% ludzi, ktorzy moga odwiedzic moja strone.

DLATEGO DWOJE SIE I TROJE I NIE WIEM CO ZROBIC, ZEBY ZAISTNIEC W ONECIE I WP!

Jedyne co mi przychodzi do glowy to dodanie keywords w komentarzach.

LUDZISKA! TO JEST TO W KONCU SPAM CZY NIE???!!!

• 3 tygodnie później...

Postanowilem byc konsekwentny - bez spamowania i prosze: Agroturystyka w Onecie - narazie 8 pozycja.

Oswiezam ten temat jednak w innym celu.

Google indeksuje mi tylko 5 podstron mimo, ze jest stworzony sitemap, a tych podsron jest kilkaset...

Jaki jest blad w kodzie strony lub cokolwiek innego, ze jest tak, a nie inaczej?

Gość Anonymous
Moj serwis to agrowypoczynek.pl

zmylil mnie anchor widac, przepraszam.

a widzę, że masz jakieś sesje powłączane.

sitemap.php?br=12747e26c2bba3cc19966647abbe1daf

linki.php?br=12747e26c2bba3cc19966647abbe1daf

to nie są przyjazne urle. daj może małego cloka na google, żeby tych sesji nie widział i sobie wlazł na mapę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności