Skocz do zawartości

[podpowiedz] Agrowypoczynek.pl

cheesy

Rekomendowane odpowiedzi

a widzę, że masz jakieś sesje powłączane.

sitemap.php?br=12747e26c2bba3cc19966647abbe1daf

linki.php?br=12747e26c2bba3cc19966647abbe1daf

to nie są przyjazne urle. daj może małego cloka na google, żeby tych sesji nie widział i sobie wlazł na mapę

Pytanie zasadnicze (w php jestem prawie totalnym laikiem]: Jak to zrobic?

I z innej beczki. Strona nagle wskoczyla na 8 poyzcje w Onecie na agroturystyka i pierwsza strone na turystyka.

Zauwazylem, ze prawie wszystkie strony ujete w wynikach maja w desription (i pewnie w keywords tez, ale mi chodzi teraz o description) powtarzajace sie slowa kluczowe.

Czy moge tez tak zrobic? Czy to mi pomoze? I najwazniejsze: Czy to nie jest spam?

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
a widzę, że masz jakieś sesje powłączane.

sitemap.php?br=12747e26c2bba3cc19966647abbe1daf

linki.php?br=12747e26c2bba3cc19966647abbe1daf

to nie są przyjazne urle. daj może małego cloka na google, żeby tych sesji nie widział i sobie wlazł na mapę

Pytanie zasadnicze (w php jestem prawie totalnym laikiem]: Jak to zrobic?

Naprawde nie wiem jak to zrobic, a dreczy mnie to... Prosze o pomoc...

Odswiezam temat proszac o kilka wskazowek.

Po "krwawej niedzieli" serwis wypadl z Google na najwazniejsze dla mnie haslo: agroturystyka. Niektore z DC wskazuja pierwsza podstrone wynikow wyszukiwan, ale "polskie" Google tego nie widzi.

Googlebot codzinnie kilka razy odwiedza strone i na biezaco aktualizuje wyniki (funkcja site).

- Linki do strony prowadzily glownie z katalogow oraz roznotematycznych stron (wymiana linkow)

- Nie korzystalem z systemow wymiany typu Linkor itp.

Pytanie krotkie, acz zasadnicze: Co robic? Co zmienic?

Zastanawiam sie na pozycjonowanie serwisu od nowa pod aletrantywna domena Agrowypoczynek.com.pl

Ale tu powracam do zasadniczego pytania: Co zmienic, skad "brac" linki, zeby sytuacja sie nie powtorzyla?

Z gory dzieki za pomoc!

Odswiezam temat proszac o kilka wskazowek.

Po "krwawej niedzieli" serwis wypadl z Google na najwazniejsze dla mnie haslo: agroturystyka. Niektore z DC wskazuja pierwsza podstrone wynikow wyszukiwan, ale "polskie" Google tego nie widzi.

Googlebot codzinnie kilka razy odwiedza strone i na biezaco aktualizuje wyniki (funkcja site).

- Linki do strony prowadzily glownie z katalogow oraz roznotematycznych stron (wymiana linkow)

- Nie korzystalem z systemow wymiany typu Linkor itp.

Pytanie krotkie, acz zasadnicze: Co robic? Co zmienic?

Zastanawiam sie na pozycjonowanie serwisu od nowa pod aletrantywna domena Agrowypoczynek.com.pl  

Ale tu powracam do zasadniczego pytania: Co zmienic, skad "brac" linki, zeby sytuacja sie nie powtorzyla?

Z gory dzieki za pomoc!

Czy mozna liczyc na jakies konstruktywne wskazowki...?

Dzieki za odpowiedzi!

W tym sek, ze:

funkcia site mowi, ze jestem w Google - do tego strona caly czas jest indeksowana.

DC mowia jednak, ze na slowa pod ktorymi pozycjonuje strone mnie nie ma (poza jednym, ale dawno nie aktualizowanym)! Sandbox?

Jezeli tak to k***a! Ale OK! Zaczne od nowa z Agrowypoczynek.com.pl - tylko co mam usunac, zeby sytuacja sie nie powtorzyla...?

poczytaj ten wątek bo jest świeży właśnie na ten temat

Domyslam sie, ze mowisz o swoich anglojezycznych newsach.

Niezle, bo wczesniej tego nie znalazlem, ale nadal mi to nie mowi dlaczego dostalem (najprawdopodobniej) bana?

Czyzby Googlebot znalazl jakies nielegalne techniki? Ale jakie? Nic takiego nie robilem. A nie chce pozycjonowac pod nowa domene na tym samym kodzie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności