Skocz do zawartości

listy wpAA i wpMU

wierzba

Rekomendowane odpowiedzi

Na przykład scrapebox, USM Miona, GSscraper, z tym że nie oczekuj że znajdziesz jakieś super wielkie listy. Jak tylko chcesz kupować program, aby harvestować wyłącznie WP pod program BS to nie wiem czy nie lepiej kupić taką listę, bedzie bardziej opłacalnie.

ja mam działających wpMU jakieś 40 sztuk. wpAA jakieś 400 sztuk. (z chęcią wymienię się listą wpMu z innymi)

@ja1 dobrze, że poruszyłeś temat kupowanych list ;) wczoraj kupiem od ciebie listę 8k WP i nie wiem czy 20% z nich miało możliwość rejestracji reszta była bezużyteczna a w opisie listy: "Lista 8266 sztuk stron na skrypcie Wordpress. Tylko unikalne adresy.

Skuteczność ... ... waha się w okolicach 70 procent."

wywóz gruzu - dla tych co remontują....

@ja1 dobrze, że poruszyłeś temat kupowanych list ;) wczoraj kupiem od ciebie listę 8k WP i nie wiem czy 20% z nich miało możliwość rejestracji reszta była bezużyteczna a w opisie listy: "Lista 8266 sztuk stron na skrypcie Wordpress. Tylko unikalne adresy.

Skuteczność ... ... waha się w okolicach 70 procent."

Ta lista była sprawdzana dość dawno, mój błąd bo powinienem ją już dawno usunąć, przyznaję się bez bicia.

Napisz do mnie PW to Ci ją wymienię, gratis oczywiście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności